עזרה בחיפוש רופא לאולטראסאונד

נת נות

New member
עזרה בחיפוש רופא לאולטראסאונד

בסקירה מאוחרת שעשינו היום הרופא גילה שכף הרגל נמצאת בזוית לא תקינה, והעלה חשד שמדובר בקלאבפוט. הוא המליץ לעשות סקירה נוספת ולהתייעץ עם אורטופד. יש רופא מומלץ לביצוע אולטראסאונד עם אורטופדיה שיכול לתת תשובה ברורה?

טאניוש

New member
באיזה איזור?

עשיתם סקירה מוקדמת מורחבת או רק מאוחרת בקופה? עקרונית לא צריך אורטופד בשביל לאבחן קלאב פוט בבדיקת אולטרא סאונד, צריך מומחה לאולטרא סאונד.

נת נות

New member
עשינו סקירה מוקדמת מורחבת

הרופא שביצע את הבדיקה לא גילה שום סימן. היום עשינו סקירה מאוחרת מורחבת, אצל רופא אחר, והוא העלה את החשד. (לפחות עשינו כבר מי שפיר וקיבלנו תוצאות טובות, ככה שאנחנו לא מודאגים מהשלכות אחרות). בכל מקרה אנחנו מחפשים רופא מאיזור המרכז או הדרום.

שלום

לא חשבתי שצריך להיות מומחה לזהות ק"פ. בכל מקרה אנחנו עשינו עכשיו- בהריון השני, סקירה בשבוע 20 אצל תמרקין.-(אולטראסאונד יחיד). הוא היה סופר מקצועי (אין ק"פ הפעם). ומומלץ ע"י כל מי שרק שמעתי ממנו. יש שאומרים שהוא לא כל כך נחמד, לנו לא הייתה חוויה כזו. הוא לוקח 2000 ש"ח. יש החזר של 400 ש"ח במאוחדת עדיף. האם אתם צריכים מומחה? אולי כדאי לחזור אחרי שבוע ולראות אם מנח כף הרגל השתנה? בהצלחה רבה

נת נות

New member
באמת המליצו לנו על מעקב...

אין לי מושג אם אנחנו צריכים מומחה, אבל אנחנו בהחלט רוצים מומחה... יש לנו בעיה נוספת - אנחנו חייבים לבצע את הבדיקה בשבועיים הקרובים, כי אנחנו טסים לחו"ל לחמישה שבועות עוד שבועיים, כך שנאלץ להסתפק במי שיהיה פנוי...

טאניוש

New member
פרופ'צלאל, תל השומר

בתל השומר אפשר לעשות סקירה גם בנוכחות אורטופד (אם כי לא רואה בזה ערך מוסף). לא מכירה אישית את פרופ'צלאל, רק מהמלצות של חברות (אני ירושלמית). אם תשאלי בפורום הריון בטח תקבלי עוד הרבה שמות.בכל מקרה מגיעה לכם סקירה של הקופה חינם, תנצלו אותה. אם זה רק חשד יש סיבה לאופטימיות. אולי מדובר בקלאב פוט תנוחתי, או אפילו לא קלאב פוט, פשוט עובר סובב את הרגל בזמן הבדיקה. אצלינו האבחנה הייתה חד משמעית, ללא שום ספק. בהצלחה!

נת נות

New member
סקירה חינם?

את בדיקת מי השפיר עשיתי אצל צלאל (פרטי) והוא באמת נחמד. באמת מגיעה לנו סקירה חינם מהקופה? עוד לא הספקתי להיות אצל הרופאה שלי אחרי הבדיקה, כדי לראות מה עושים מפה הלאה. אני מקווה שאני באמת אוכל לקבל הפניה לתל השומר, כי הרופאה שלי היא מאשקלון, והבנתי שבכללית עושים בעיות לתת הפניות לבתי חולים לא באיזור....

אנגלה3

New member
רופא מומלץ

אם את מאזור המרכז אז אני מאוד ממליצה לך לגשת לד"ר רוני לוי לעשות סקירה מורחבת, הוא מקבל בקליניקה שלו (פרטי - ויש החזר בודאות אם את מקופ"ח כללית - לגבי שאר הקופות תשאלי את הפקידה שלו), הוא רופא מעולה ומומחה באולטרסאונד, הוא גילה אצלנו ק"פ בשבוע 15+!!, הוא מנהל חדר לידה בקפלן. הקליניקה שלו נמצאת בפארק המדע רחובות - הטלפון שלו 08-9467045. מאוד מומלץ, רופא בחסד עליון - מסביר הכל, מאוד סובלני, עונה על כל השאלות ונותן את כל המידע הדרוש. אני עשיתי אצלו את כל הבדיקות באופן פרטי -שווה למען השקט הנפשי. בהצלחה

טאניוש

New member
סקירה מהקופה

קודם כל, בלי שום קשר לקלאב פוט, לכל אישה בהריון מגיעה סקירה אחת בסיסית בקופה (ואצלינו היא הייתה מעבר לבסיסית, בגלל הקלאב פוט הרופא הגדיל את הראש ועשה סקירה של שלושת רבעי שעה, כך שלפרטית לא הלכנו). אם עשיתם רק סקירות פרטיות פשוט תקבעו תור ותעשו. בנוסף לכך, אם יש חשד לקלאב פוט אתם יכולים לבקש מעקב (אולטרא סאונד מוכוון רגליים) על חשבון הקופה. לא עשינו את זה, אני לא יודעת פרטים בורוקרטיים, אולי צריך המלצה של יועץ גנטי. אני כמעט בטוחה שמעקב כזה עושים במסגרת של מרפאה ולא בית חולים, ולא נראה לי שאפשר לבחור רופא.

פרלמנים

New member
ממליצה באזור השרון!

הי, מזל טוב על ההריון. אנחנו מאוש ממליצים על דר' דורון רוזן. הוא מקבל ברעננה והוא נחשב מעולה .רופא הנשים שלי המליץ עליו וגם עשה אצלו את הסקירות ומי השפיר של אשתו... מקבל פרטי ויש החזר מהקופות השונות.. אגב, בגלל הק"פ כפי הנראה שמגיעה לכם באמת סקירה מהקופה (מורחבת וטובה)ממליצה לברר עם רופאת הנשים שלך. תהיי בקשר ותעדכני, אנחנו כאן! ג'סיקה

יחיאלוש

New member
צוות תל השומר

קיבלנו המלצה ממכון פועה- שלא מקבלים אחוזים מהם... לפי הידע המקצועי שלהם, הם מספר 1 בארץ. פרופ' אחירון מספר1 ולאחריו פרופ' ליפיץ או צלאל. בהצלחה...

נת נות

New member
עדכון....

מחר יש לנו תור לסקירה מוכוונת לרגליים בברזילי. (הרופאה שלי היא מאשקלון, והם לא הסכימו לתת הפניה לבי"ח באזור אחר). מקווה שהכל יהיה בסדר, למרות שכבר הפנמתי שגם אם זה זה - זה לא סוף העולם....

למעלה