עזרה בחיפוש רופא

maz10

New member
עזרה בחיפוש רופא

שלום לכולם, אנחנו הורים לתינוק בן חודש וחצי שנולד עם כתם שאובחן כהמנגיומה. ככל שאנחנו פונים ליותר רופאים עולות יותר שאלות ואיתן עולים הלחצים. היינו בבדיקת עיניים (כיוון שהכתם מופיע בחלקו על העפעף) והכל בסדר
אבל רוצים להפנות אותנו ל- C.T, כי הכתם נמשך גם לראש ונראה לנו קצת לא לעניין לרוץ עם תינוק כזה קטן לבדיקה כזאת כבדה. היינו רוצים לפנות לחוות דעת נוספות אבל אנחנו פשוט לא מספיק מעורים בנושא ולא מכירים רופאים. האם מישהי/מישהו יכולים להמליץ לנו על רופא מומחה המטפל במקרים כאלו? אנחנו מאיזור המרכז,אבל כל המלצה תתקבל בברכה

אניעדן

New member
שלום הורים חדשים

לביתי יש הימנגיומה בפנים ( באזור הפאות שפה תחתונה סנטר וגרון ) והרופאים גם כן חשבו שאולי יש הימגיומה באזור הראש , אז עשינו C.T. וMRI בהרדמה מלאה .. בגיל 3 שבועות עד חודש ... וברוך השם כל הבדיקות יצאו מעולות אז רק רציתי להגיד לכם שאנחנו עברנו בשלום ואני בטוחה שהכל יעבור בשלום אצלכם , אני אומרת תמיד עדיף לדעת מאשר להיות "בחושך" . שיהיה בהצלחה רבה נ.ב. מצטערת אינני יכולה להמליץ על רופאים אני חיה בניו יורק אבל אם תתקשרו לעמותה , הם יעזרו לכם .

maz10

New member
תודה על ההרגעה. טוב לשמוע…

אם אפשר אז יש לי כמה שאלות: בת כמה הבת שלך היום והאם ההמנגיומה מתחילה להיספג? מהן בדיוק ההשלכות של המנגיומה מלבד קוסמטיקה?

אניעדן

New member
מקווה שעזרתי

ביתי היום בת שנה וחצי וההימנגיומה התחילה להספג לאט לאט .. תהליך ארוך ואיטי ... כמו שאומרים הרופאים. כעקרון ההימנגיומה של ביתי שיטחית לחלוטין .. אין לה שום דבר שפוגע בכלי נשימה או כל אבר אחר בראש ... קוסמטי לחלוטין , אנחנו מחכים שהיא תיהיה בת שנתיים להתחיל ניתוחים פלסטיים ב"ה . צרפתי תמונה

בטנוני

New member
הי הורים חדשים אני מציעה לכם לפנות

לד"ר לפידות בבית חולים השרון, רופא מעולה שמאבחן את כל המקרים לפי התיאור שלכם יש לבן שלי משהו דומה מהסוג כתמי יין פורטמהעין לכיוון הראש. אנחנו גם עושים MRI חשוב מאוד לעשות ורק שתדעו שתור לבדיקה כזו לוקח זמן אז כדאי שתתחילו להזיז את העניינים בהצלחה והרבה בריאות

למעלה