עזרה בחיפוש שיר לקליפ

עזרה בחיפוש שיר לקליפ

אוקי....אני מפיקה קליפ כחלק ממגמת תקשורת ביחד עם עוד 5 אנשים. אני זקוקה לעזרתכם לחיפוש השיר המתאים לקליפ.... אני זקוקה לשירים לפי אחת מהנקודות האלו: שתחילת השיר רגוע ובהמשך פחות... שיר אהבה שיר שגבר שר לגבר אחר... וכמובן הכי חשוב...שהשיר יהיה בעברית....אשמח לעזרה שלכם,זה דיי דחוף,כל הצעה תשקל.... תודה מראש
שחר

hilali1

New member
חייב שיר שגבר שר לגבר../images/Emo35.gif

תנסי לבדוק שירים של יהודה פוליר ועברי לידר.

hilali1

New member
אוקיי.. אחת מהנקודות אם ככה:

אפשר לוליטה של אתי אנקרי או מיכאל.. שירים יפים
וגם משאלה.. בכל ביצוע שהוא

ואו השירים של עברי לידר נורא מתאימים

אם יהיו עוד הצעות אשמח לקבל.... ואייי תודה על הרעיונות...עברי לידר נורא מתאים.....אני זקוקה לכמה שיותר רעיונות כי אני לא לבד בקליפ הזה(אז לא'דעת מה יתאים להם)..אני רק המפיקה והתסריטאית...

tamir r

New member
../images/Emo122.gifאוי ואבוי לי

את מפיקה קליפ לשיר שגבר שר לגבר?
וחוצמזה בלי קשר יהודה פוליקר הוא הומו?

כן נשמה אני מפיקה קליפ כזה

ומתסרטת אותו...וזה לא קל.....זה ישלח לתחרות קליפים בתיכון שלי....בינתיים נדבקתי בשירים של עברי לזה...נורא מתאימים....

1mayush

New member
מה אוי ואבוי בזה?! \: זה יכול להיות מיוחד..

ותסתכל מה שרשום בפורום של יהודה פוליקר בהודעות מנהלתיות שלו.. לא לדבר בבקשה על החיים האישיים שלו! פה זה לא רשום אבל אני אומרת פה. פגשתי אותו כמה פעמים והפרטיות שלו מאוד חשובה לו, אז לא להמשיך עם השאלה הזאת במקומות אחרים.

hilali1

New member
יש לינק להאזנה../images/Emo35.gif אשמח לשמוע../images/Emo70.gif ../images/Emo51.gif

1mayush

New member
../images/Emo26.gif

"אדוני" של עברי לידר -
"פז'ו צבאית" - עברי לידר "לא מתוק של אף אחד" - יהודה פוליקר "יום אחרון" - אמיר פיי גוטמן אממ.. תבדקי: "אמסטרדם" - נוער שוליים

למעלה