עזרה בחישוב כמות אלכוהול למסיבה

EagleEye

New member
עזרה בחישוב כמות אלכוהול למסיבה

אהלן חברים, אני עוזר לחבר לתכנן מסיבת גיוס שתערך בדירה. למסיבה יהיו מוזמנים בערך 40 איש, חלקם הגדול אוהבים לשתות. אני והוא סיימנו לא מזמן קורס ברמנים, ככה שאנחנו עוד מתלהבים מהנושא, ותכננו לברמן במסיבת גיוס שלו. מבחינת ציוד בר יש הכל (אני מדבר על כלי עבודה, כוסות וכד' - אפילו כותש כרח). תכננו להגיש מספר קוקטיילים - בעיקר היי-בול ולימון, מעט וויסקי (זה כבר יש), ואלכוהול נקי (וודקה,טקילה..). אני מתייעץ אתכם - כמה אלהוכול צריך? אילו מותגים כדאי לקנות? אילו קוקטיילים הולכים? תודה רבה רבה על העזרה! אנדרי

S1ndrome1

New member
זה תקציב דיי נחמד

נראה לי שאפשר דיי להנות עם תקציב כזה. לפי חישוב גס זה יוצא פחות או יותר 30 שקל לאדם על אלכוהול, אז הייתי מציע: 1-2 בקבוקי טקילה, המותג כבר תלוי בכמה הטקילה מרכזית אצלכם, אני אישית הייתי הולך על משהו בטווח של פחות מ 100 שקל. 3-4 בקבוקי וודקה. מבחינת מותג הייתי הולך על אחד הסטנדרטיים(סמירנוף, פינלנדיה וכו'...). 2-3 בקבוקי ליקרים כלשהם, תלוי בקוקטיילים שאתם רוצים להכין. תוסיף לכל זה 80-100 בקבוקי בירה ונראה לי שאתם מכוסים.

S1ndrome1

New member
אהה עוד משהו

עשיתי את החישוב לפי העדפות השתייה למסיבה שלי, לא יצא לי אף פעם לעשות משהו בכזה סדר גודל ככה שאתם צריכים לחשוב מה כל אחד אוהב לשתות. אם זאת מסיבת גיוס אז אולי הרוב לא ישתו טקילה או קוקטיילים או בשביל להוזיל עלויות אפשר לוותר על הקוקטיילים ולהכין כל מיני מיקסרים סטייל וודקה-קרנבריז וכאלה. שוב הכל תלוי באנשים, לי אישית יצא להגיע פעם למסיבה קטנה של חברים שהשקיעו באלכוהול מבחינת המבחר, הרמה וכל הציוד שמסביב ובסוף כל הבנות שהגיעו יצא שמכמות השתייה שכל אחת שתתה כאילו כל 2 בנות שתו בקבוק בירה ונשאר מלא אלכוהול. זאת עוד נקודה לבדיקה...

rustynail

New member
30 איש 1000 ש"ח

רצוי לעשות הפרדה בין מה שאתה רוצה להגיש למה שאנשים בד"כ שותים. אני מניח שהגילאים סובבים סביב גיוס 18-19(מתחת לגיל 18 אסור להגיש\למכור אלכוהול) בגיל הזה לא שותים יותר מדי בהבנה אבל נצא מהגישה הזאת! מה שבד"כ שותים: בירות, יין, וודקה+משקה אנרגיה\שתיה קלה, ארק+שתיה קלה,קוקטיילים חמוצים פשוטים, ושאטים! יין שולחני פשוט וזול - אדום ולבן 3 בקבוקים מכל אחד 100 ש"ח וודקה פשוטה - סטולי,סמירנוף,פינלנדיה,אבסולוט וכו' 3 בקבוקים 160 שח בערך ארק - בקבוק 25 שח שאטים - וויסקי, פיג',שנפס- 3 בקבוקי וויסקי פשוט(גרנטס,טיצרס) 200 שח, 3 בקבוקי פיג' 180 שח שתיה קלה - לגוון אשכוליות, חמוציות, תפוזים, לימונדה, ספרייט. לקנות מיץ לימון סחוטרי בשביל קוקטיילי סאוור(לימונים יקרים היום אז לקנות אולי כמה בודדים ונענע לקוקטייל מוחיטו ע"ב וודקה) ארגז בירות בקבוקי חצי ליטר(לא לשכוח להחזיר פיקדון) או ארגז של פחיות חצי ליטר אפשר לקנות משקה אנרגיה בליטר וחצי XXX או פחיות של XL עד כאן למה הולך בד"כ וצפה לעודפים מקנייה בסדר גודל כזה... בנוגע להאם אתה רוצה לברמן ולהשתעשע אז מקסס לך דברים עם המוצרים ברשימה וודקה,וויסקי,פיג',ארק סאוור עם בלי נענע וספרייט ועם שתייה קלה זו או אחרת אם נשאר עודף אפשר לקנות בקבוק רום:נגריטה\לקרני\פמפרו. וגם שנפס מלון או שנפס תפוח אולי וודקה בטעמים ג'ין לדעתי מיותר כנ"ל טקילה. אפשר גם איזה ייגרמייסטר אם רוצים ממש הכל בגדר המלצות גיוס קל ונעים ובהצלחה!

למעלה