ל י י ד י ב א ג
New member
עזרה בטבעון והבראת מתכון
בוקר טוב!
אני מכינה את עוגת החרובים ושיבולת שועל המדהימה של גלית בראלי.
המתכון כולל:
רכיבים:
1 כוס קמח מלא
1/2 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס אבקת חרובים
11/2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
1 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס חלב אורז בטעם וניל
אני רוצה להוריד את הביצים (על מנת שהעוגה תהיה טבעונית) ולהחליף את הסוכר בתמרים מגולענים (לא בסילאן, למרות שגם סילאן אופציה). יש לכם מושג במה אני יכולה להחליף את הביצים ובכמה, וכמה תמרים כדאי לשים על מנת שהמרקם לא יפגע?
המון תודה!
בוקר טוב!
אני מכינה את עוגת החרובים ושיבולת שועל המדהימה של גלית בראלי.
המתכון כולל:
רכיבים:
1 כוס קמח מלא
1/2 כוס שיבולת שועל דקה
1/2 כוס אבקת חרובים
11/2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
1 כוס סוכר חום
2 ביצים
1/2 כוס שמן קנולה
1 כוס חלב אורז בטעם וניל
אני רוצה להוריד את הביצים (על מנת שהעוגה תהיה טבעונית) ולהחליף את הסוכר בתמרים מגולענים (לא בסילאן, למרות שגם סילאן אופציה). יש לכם מושג במה אני יכולה להחליף את הביצים ובכמה, וכמה תמרים כדאי לשים על מנת שהמרקם לא יפגע?
המון תודה!