עזרה בטיגון

jen711

New member
עזרה בטיגון

התשובה היא בטח פשוטה, אבל אני מתחילה בבישול אז אני אשמח אם תענו לי.
ניסיתי עכשיו לעשות את זה:
http://xnet.ynet.co.il/food/articles/0,14567,L-3105618,00.html
צד ראשון הלך בסדר אבל צד שני החליט להידבק. למה?
אז הורדתי את זה, קילפתי את החלק שנדבק ונשרף, הוספתי שמן וניסיתי שוב, ושוב לא הלך.
זה לא פעם ראשונה שאני מנסה לטגן לביבות ולקראת הסוף זה מפסיק להיטגן ומתחיל להידבק.
 
נו באמת

סלק מלא במים ובניגוד לתפ"א אין בו עמילן שיאחד את העיסה , לשם כך נחוצים קמח וביצים , במתכון יש המון סלק ומעט קמח.

ממליצה לך לא לטגן לביבות , לאפות על נייר אפיה עם מעט שמן .

המתכון בקישור לדעתי ....גרוע, מלבד חוסר האיזון בין הסלק לכל השאר , סלק ורוזמרין זה איכסה.

מתכונים ברשת יש המון , כדאי להפעיל הגיון לדוגמא- כוס חומץ באורז נשמע זוועה בכל פרמטר , עיסה רטובה מידי לא תצליח להפוך ללביבה , תקראי מתכון ותחשבי על מרכיביו.
חבל על המצרכים :(

מידע על סלק
http://www.askmefood.co.il/Vegetables/beetH.aspx
 
איזה מחבת יש לך? וטיפ.. אפשר לטגן ע"ג נייר אפיה במחבת

אבל צריך לשמור היטב שהנייר לא ישרף..
 

נטעליג

New member
ואם יש לך שאלה לגבי מתכונים שלה\שהיא מעלה

ניתן לשאול אצלה בבלוג. וזו לא המלצה לבלוג של חני, אלא באופן כללי לשאלות ע"ג מתכוני בלוגרים.
 
למעלה