עזרה בטיול לאיים

sagiberg

New member
עזרה בטיול לאיים

שלום רב,
אנחנו משפחה עם 3 בנים בגילאי צבא ומתכננים לסוע לתאילנד בפעם הראשונה בתחילת דצמבר ל10 ימים (נטו).
חשבתי להקצות יומיים וחצי לבנקוק (כולל האומגות בגיבון), מתלבטת בין 4 ימים בקראבי (ריילי) ועוד שלושה בקופיפי או להיות בפוקט במקום קראבי.
הבנים רוצים לנוח על החוף, מעט טיול, לשנרקל ולצלול (כוכב ראשון).
שאלות שחסר לי עליהן מידע: איפה הכי מוצלח לצלול ולשנרקל ?
מה עדיף- פוקט או קראבי ? ואיך מגיעים מהם לקופיפי ?
האם האומגות שוות את היציאה מבנקוק ונחשבות לבטוחות ?
הרבה תודה למשיבים:)

yaelelele

New member
שנורקל

לפני כמה ימים עשיתי בקופיפי והיה מדהים!!!! יש שם סירות מונית והיא לקחה אותנו לשלוש מקומות של שנורקל וזו הייתה חוויה מדהימה!!! אני עברתי בין האיים במעבורת.. וכרגע אני בקופנגן. מבטיחה לכם שתהנו מלאאא

sani48

New member
מבחינת שנירקול

עדיף באזור של קופיפי,בריילי ביץ' לבנים שלך יהיה מאוד משעמם(בערב די מת שם),מציע לכם לעשות שילוב של פוקט עם קופיפי,4 לילות פוקט(לא מציע לכם לישון בפאטונג אלה בחוף קאטה או קארון),3 לילות קופיפי,שאר הזמן בנקוק,חוץ מזה אם תכלו תוסיפו קצת זמן לתאילנד, כי אם אתם כבר משלמים כל כך הרבה על כרטיסי טיסה,אז שיהיה לכם יותר זמן איכות לשם

sani48

New member
אני עשיתי רק שנירקול

היה נחמד,היו גם כרישים(לא משהו מסוכן),בצלילות אני לא מבין כל כך,אבל המים שם צלולים,ויש מה לראות

מבחינת שנורקל אין בעיה

יש סיורים מכל אי לכמה נקודות (נדמה לי שזה טיול שבעת האיים או משהו כזה א אני זוכר נכון )ובדרך כמובן עוצרים על מנת לשנרקל
זה באמת מדהים ויש הרבה מה לראות.
לגבי צלילות אני לא יודע כי אני לא צללתי מעולם
אבל יש על כך המון שרשורים בנושא
תריץ חיפוש קצר ותמצא את כל התשובות
בהצלחה

ללוש14

New member
צלילות בקופיפי

הייתי השנה בקופיפי בפברואר. יש שם 20 מועדוני צלילה. יוצאים מהאי לצלילות של יום אחד על גבי סירה (2 או 3 צלילות ביום). מומלץ ביותר. רואים צבים, נחשי ים, ברקודות, כרישי שונית ועוד ועוד. לא לפספס.

למעלה