עזרה בטכניקה הפיכת תמונה לאיור

עזרה בטכניקה הפיכת תמונה לאיור

אני רוצה לדעת סתם בשביל לקבל מושג , איך הופכים תמונה קיימת לאיור בצורה מוצלחת? יש אפשרות כזאת בכלל? מי שמוכן לסייע רק בהליכים כי אני לא ממש מבין איך עושים את זה דוגמא: א. סמן על כלי הסימון את האובייקט ב. עם סימון האובייקט גש לפיטרים ג. בחר פילטר איקס ד. שחק עם המחוג איקס עד שתקבל את התוצאה הרצויה של איבוד הצבע ...וכו' מישהו מוכן לעזור לי?(רק ככה אני קולט מה אני יעשה) נינה מה המצב מותק????

Nienna17

New member
אם תעלה תמונה לדוגמא

זה יהיה הרבה יותר קל. כי יש כל מיני דרכים להפוך תמונה לרישום, וכל תמונה התהליך בה יכול להיות שונה.

../images/Emo45.gifוואו, ממש נראה כמו סריקה של ציור.

אני זוכרת את המדריך הזה אבל כבר שכחתי עד כמה שהוא טוב ושימושי.

ונמשיך, מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים

מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים, ו.............. מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים, ו.............. מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים, ו.............. מדהים מדהים מדהים מדהים ולמקרה שזה לא היה ברור......................מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין לי מה להגיד חוץ מ.....

מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים (הייתי ממשיך שעה, פשוט מדהים)

אוקיי משהו בעייתי, שמירה של מירקם מדוייק

יש לי בעיה למשל לצייר מרקם (שכולל גם את הצבעים לא מדבר על לשמור צורה כמברשת) שכולל את כל הצבעים והצורה של איזור, למשל חתיכת טכסטיל עם צורה מסויימת לאורך שאני רוצה עם אותה מורכבות צבעים בהעתקה המקורית. מישהו יכול לעזור לי עם זה מדריך משהו?

למעלה