עזרה בטרמפים

nirashalev

New member
עזרה בטרמפים ../images/Emo92.gif

שלום, היום יצאתי מהיישוב בסביבות השעה עשר, ראיתי בחורה צעירה שממתינה לטרמפ. כשעצרתי ושוחחתי איתה התבררה לי עובדה שכדאי להעלות לסדר היום שלנו. הבחורה ממתינה להגיע לבית הספר כרבע שעה, חם, עוברים אנשים שמכירים ואפילו לא עוצרים לעזור להגיע ליציאה מלפיד. אני מאוד רוצה שנעזור זה לזה, אף אחד לא היה רוצה שילדו ימתין בחום ויראה שכנים שלא מסייעים לבנו. תודה ושיהיה שבוע נעים.

asalo

New member
מדבקות לרכבים

נושא הטרמפים בישוב קטן כשלנו זהו עניין חשוב והכרחי שכדאי לתת עליו את הדעת. בדרך כלל הציבור שמשתמש בטרמפים אלו הם בני הנוער שהינם נטולי רשיון נהיגה ונטולי רכב. מערכת ההסעות הציבורית אינה נותנת פיתרון הולם לצרכים של בני הנוער להגיע לעיר הגדולה אם לצורכי לימודים ואם לצורכי תרבות וחברים. כאן אנו התושבים צריכים לגלות איכפתיות והתנדבות ולסייע לבני הנוער . גם אותם תושבים שילדיהם עדיין לא זקוקים לטרמפים ,בבוא היום יזדקקו לעזרה זו, הרי ההורים אינם יכולים להסיע את בני הנוער בכל פעם שיש צורך. מאחר והנסיעה בטרמפ כרוכה בסכנה מסוימת ( כבר היו מקרים בעבר..) ניתן להפחית סכנה זו ואת החשש מ"עליה" לכל רכב מזדמן על ידי הדבקת תוית עם הסמל של כפר האורנים בשמשה הקדמית של הרכב, ובכך לטרמפיסט אשר רואה כי הרכב שעצר נושא תוית זו יש הרגשת בטחון (ובטחון ממשי) כי הנהג הוא תושב הישוב. אי לכך, אני פונה לוועד הישוב ליטול יוזמה זו, ולהפיק תויות מתאימות לכל בעלי הרכב בישוב ( חלוקה בתיבות הדואר). בסך הכל, העלויות אינן גבוהות והתועלת ממשית.

מדבקות זיהוי (וגאוות יחידה)

רעיון נכון. הנושא יבדק על ידי ויטופל במידה שהעלות סבירה. לגבי תחבורה ציבורית אנסה לבחון בדיקת צרכים באמצעות סקר (לארי - נוכל לעשות זאת באתר?). מושי.

לארי

New member
נוכל בהחלט. אתה יכול לשלוח לי את ני

ניסוח הצרכים המוצע ואעלה אותו כסקר לאתר.

למעלה