עזרה ביעוץ דחוףף\הונג קונג

african queen

New member
עזרה ביעוץ דחוףף\הונג קונג

חברים אנחנו זקוקים לעזרה דחופה מוצעת מישרה ב הונג קונג בחברה בינלאמית (מועסק באותה חברה כרגע רק במקום אחר) החברה משלמת את כל ההוצאות שקשורות לדירה (תקציב שכירות 66,000 HKG ) שכר לימוד לילדים\כבלים\אינטרנט\רפואה וכולי...... החברה לא מספקת רכב. השאלה היא מה עלות המחיה לא כולל הדיור והנ"ל (קניות\אוכל בילויים) ? איך מסתדרים בלי רכב ? (לטיייל קצת בסופי שבוע למשל) מה עלות עוזרת לנקיון בבית ? ואם יש עלויות נוספות נשמח לשמוע נודה מאוד במידה ויש למישהו אפשרות לענות כי בכך תלויה כרגע ההחלטה אם לקבל את המישרה

הונג קונג

בעיקרון לא חייבים כלי רכב, כיוון שהתחבורה הציבורית מאוד נוחה, ואפשר להגיע כמעט לכל מקום, מה גם שאחזקת רכב דיי יקרה בהונג קונג (דלק,ביטוח,חניה,כבישי אגרה). אולם, לפי מה שאת כותבת בהחלט נראה לי שתוכלו להרשות לעצמכם, ככה שלא ברור לי למה אם החברה לא נותנת, אז אין. לגבי קניות ובילויים, זה מאוד תלוי. ניתן לאכול ארוחת צהריים ב10HKD, וניתן גם ב600HKD. משהו שתלוי בכם. אני מצאתי שהמחירים סבירים, ובעקרון נמוכים יותר מישראל (אלא אם כן אתם אוכלים כשר, ואז המחיר קופץ). עוזרת בית ניתן להשיג ב50HKD לשעת עבודה, או כמו רוב המשפחות הישראליות כאן, לקחת פיליפינית ב500$ לחודש.

stevie1

New member
already answered

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1352&msgid=73387701

למעלה