עזרה ביצירת קשר עם תא מתנדבים

עזרה ביצירת קשר עם תא מתנדבים

היי לכם, אז כרגיל יש לי בעיה בתהליך ופה זה המקום היחידי שיכול לעזור.

כעיקרון הייתי אמורה כבר לקבל אישור להתנדבות וזה עדין לא קרה.
הגשתי בקשה להתנדבות ביולי והיה לי בינואר את הועדה בתל השומר במקום רופא תא מתנדבים אמר שחסר לו איזה מסמך על מינוני תרופות וברגע שיש לו את זה הוא יאשר לי ואני לא אצטרך להיגע לשם יותר, יום למחרת שלחתי ווידיעיתי כי הם קיבלו.
אחרי שבוע אמרו שזה יקח בערך חודש, מאז לא יצרו איתי קשר. אני מנסה להשיג את תא מתנדבים וזה לא הולך. שלחתי להם אימייל לפני חודשים ולפני חודש ולא ענו לי, כבר שבוע אני מתקשרת ותפוס לאחר שתי דקות אני מתקשרת שוב והקו מנותק.

אז רציתי לדעת אולי לכן יש רעיון מה לעשות.
ממש חשוב לי האישור הזה עכשיו, אני ביב ולפי האישור הזה אני צריכה לקבוע מה אני עושה שנה הבאה, כי אם לא מאשרים לי אני צריכה להתחיל לחפש שירות לאומי והמקומות אוזלים.

תודה רבה
מיכל

התקשרתי בהתחלה

אבל הנציג במיטב אמר לי שהוא לא יודע לענות לי ושאני צריכה להתקשר לתא מתנדבים כי הם אלה שאחרים על התיק שלי.

hillator

New member
למיטב ידיעתי

מיטב אמורים לקשר בינך לבין תא מתנדבים

התקשרתי היום למיטב

אחרי 20 דקות של המתנה הנציגה אמרה שהם לא מתעסקים בכל הקשור למתנדבים שלא קשור למיון לתפקידים והיא נתנה לי טלפון של מרכז של תא מתנדבים אז אני אנסה מחר כי היה מאורח מידי היום

האחרי הרבה התקשרויות הצלחתי

מקווה שאולי סוף סוף עכשיו אני אשיג את האישור כבר.

בר דותן

New member
גם אני מתקשר מאוד להשיג אותם

הטלפונים שיש לי , או שמתקשרים ולא עונים או שהשיחה פשות מתנתקת איך שמחייגים , ההליך שלי כבר לוקח המון זמן , םע מישהו יודע איך אפשר להשיג אותם שיגיד לי גם בבקשה =]

atlfrm

New member
כבר יומיים אני מתקשרת בשעות הפעילות ואין מענה

ביום שלישי בשבוע שעבר יצרו איתי קשר לגבי זימון לבתי, למסירת מסמכים רפואיים שהעברנו בפקס (רק מתחילים בתהליך ההתנדבות - צליאק).
מכיוון שבתי בעיצומן של בחינות המתכונת והבגרויות אמרתי לנציגה שאבדוק אם היום והשעה מתאימים.
הנציגה אמרה שתתקשר אלי למחרת (יום רביעי).

ביום חמישי, מכיוון שאף אחד לא התקשר, יצרתי קשר עם מיטב. הם אמרו שהתאריך רשום אך לא יצא זימון והפנו אותי לתא מתנדבים.
התקשרתי (בשעת הפעילות, לא בין 12:00-13:00 שאז בההפסקת צהרים), המתנתי 10 דקות וניתקתי. התקשרתי שוב למיטב, ביקשתי להעביר הודעה
שיצרו איתי קשר (צריכה להתארגן להביא את בתי לירושלים במידה והתאריך אכן רלוונטי). מיטב אמרו שאין להם שום קשר עם תא מתנדבים ושאני צריכה להתקשר ישירות.

ניסיתי עוד 3 פעמים ביום חמישי ופעם נוספת היום - בכל פעם חיכיתי למעלה מ-15 דקות, וכלום!!!

יש להם פקס ישיר? מייל? אני לא יודעת אם היא צריכה להגיע באותו יום או לא ומדובר בתחילת שבוע הבא.
תודה למי שיוכלו לעזור.

בר דותן

New member
אני חיכיתי כמה שעות על הקו וגם עכשיו אני כבר

ארבעים דקותעל הקו ואיןם מענה .. :\ הילה רשמה שיש מייל אזרחי פה במאמרים אני יחפש וישלח לך אותו גם

atlfrm

New member
תודה - אחפש גם ואם אמצא ראשונה אשלח אני לך...

הזהירו אותנו ש"תא מתנדבים לא מתפקד" אבל לא חשבתי שאתקל בזה כבר בקשר הראשון... לא מעודד בכלל במחשבה קדימה וכמובן שמשחק לטובת ה"נשמות הטובות" שמנסים לשכנע את בתי לוותר על כל העניין ואומרים לה ש"אפילו מי שמטפלים בזה בצבא לא מעוניינים שתתנדבי" (בסוגריים אציין שבאופן אירוני היא היא זו שקיבלה תעודת "מצטיינת צוות" בגדנ"ע).

אמשיך לנסות מחר - כנראה שאין ברירה אחרת.

atlfrm

New member
תודה רבה - שולחת מייל עכשיו

למעלה