עזרה בירושלים- מאת דבורי

jole

New member
עזרה בירושלים- מאת דבורי

עזרה למשפחה בירושליםו דבורי ו 14:17 | 18/11/04 השכנה שלי, אם גרושה כבת 50 וביתה בת ה-16 וחצי (יש גם בן 18 שכרגע לא גר בבית). האם מובטלת, מחפשת עבודה כעובדת מטבח. יכולה גם לנקות שם אבל מוגבלת בעבודות נקיון בגלל בעיות בריאות. יתכן שאפשרי גם עבודות פשוטות אחרות. אין להם אוכל. יש בתי תמחוי קרובים אבל האם אינה מוכנה ללכת לשם. לבת חסרים בגדים לחורף (האם אמרה לי שכרגע חסר בעיקר מכנסי טריינינג). אני לא יודעת מידה מדויקת, אני מנחשת 36-38. האם זקוקה גם לטיפול שיניים יקר. יש קרן שתממן את הטיפול אם תקבל הצעת מחיר, אבל בהדסה אמרו שגם לבדיקה הראשונית כדי לתת הצעת מחיר צריך 150 ש"ח. מישהו כאן מכיר רופא שיניים בירושלים שיוכל לתת הצעת מחיר? (עדיף מלתת לה כסף ביד, רוב הסיכויים שהכסף ילך מיד על משהו אחר).

דבורי יקרה, כרגע יש לנו חוסר

ברכזים בירושלים , ירושלמים!!!!! תתעוררו. בכל אופן אני מוכנה לעת עתה לקחת על עצמי את המשפחה הזו. לגבי שיניים אם הם מוכרים ברווחה אז יש מרפאה של רופאים מארה"ב שמטפלים חינם אין כסף והרופאים מהשורה הראשונה בארה"ב והציוד מגיע משם והטיפל מעולה אז כדאי לפנות לעובדת הרווחה אגב הזכות הזו ניתנת אך ורק לתושבי ירושלים פנינה

דבורי

New member
את יכולה לתת לי עוד פרטים

לגבי המרפאה הזו? האם התקשרה היום מביתי לעובדת הסוציאלית שלה (הטלפון בביתה חסום לשיחות יוצאות) ודיברה איתה על בעיית השיניים והעו"ס לא הזכירה את המרפאה הזו. מה כרוך בריכוז? אני חוששת לקחת על עצמי התחייבות שדורשת הרבה זמן, אבל אולי אוכל לרכז את הטיפול במשפחה זו.

jole

New member
דבורי יקרה, יעזור מאד אם תקחי את

האחריות על המשפחה הזו. לרכז משפחה פשוט אומר שאת היא זו שעומדת מולם ואת היא החוט המקשר בינם לבין הפורום. כאן את מעלה את הצרכים שלהם ודרך עזרת הרכזים השונים ובעזרת חברי הפורום דואגת לאיסוף הדברים שהם צריכים בין אם בחומר בין אם באינפורמציה ומעבירה אותם למשפחה. אני יודעת שליבה של פנינה אין לו גבולות אבל הזמן שלה והכוח הפיזי שלה כן יש לו מידה וגם ככה היא מעמיסה על המערכת שלה יותר מידי. תודה

דבורי

New member
טוב. איך מתחילים?

אני מוכנה להיות הרכזת למשפחה זו. כתבתי למעלה את הצרכים: אוכל, בגדים לבת, עבודה לאם, ומידע בקשר למרפאת שיניים לנזקקים בירושלים.

קודם כל - תודה על העזרה ../images/Emo24.gif

אז ככה: שבי איתן בבית ותעשי רשימה של כל מה שהן צריכות ! ביגוד - מידות? נעליים - מידות? דברים לבית - רהיטים, מוצרי חשמל, כלים, מגבות, מצעים וכו'... אוכל פשוט - תני להן לפנטז מה הן צריכות. שימי את הרשימה המפורטת בפורום הזה ותראי מה יקרה...

דבורי מרפאות שינים בירושלים אני

מכירה לילדים הכוונה ללא תשלום, אבל תני לי לבדוק משהו ואחזור אליך אני שמחה שאת מצטרפת לצוות הרכזים שלנו ומזמינה אותך להגיע למפגש במוצ"ש אנחנו נתעדכן ונעדכן באותה הזדמנות ותהא לך הזדמנות נהדרת לפגוש את כולנו לפחות את רובנו. את מוזמנת להתקשר אלי בשעות אחר הצהרים ואדריך אותך ואעזור לך כמיטב יכולתי לעת עתה ספרי לי בבקשה מאיזה אזור את בירושלים והאם את ניידת שכן אצל טלי יש המון תרומות יכול להיות שאת יכולה להצטייד אצלה. פנינה

למעלה