עזרה בכיתוב ועיצוב תמונה

GALGALGAL5

New member
עזרה בכיתוב ועיצוב תמונה

אהלן, אשמח מאוד לאיזה עיצוב נחמד (רקע יפה או כל דבר אחר) והכי חשוב שיהיה הכיתוב: "אמרת סקסי, אמרת טשרניחובסקי".. תודה לכולם מקרה לב..

GALGALGAL5

New member
משהו חשוב ששכחתי בהקשר הנ"ל..

להוריד את כל מה שלא קשור לתמונה.. בעיקר את ההיא בחצאית הצבעונית.. המון תודה

GALGALGAL5

New member
אין עלייך!!

זה בטח נשמע דביק לאללה, אבל אני תמיד מקווה בסתר ליבי שאת היא זאת שתעשה משהו בתמונות שאני מצרפת.. לא שאני מזלזלת חלילה באחרים (כולם מדהימים ונפלאים).. אבל את, ממש עושה את זה באומנות מעוררת קינאה!! תודה רבה רבה רבה לך..

איזה חמודה את, גרמת לי להסמיק...

יש פה מוכשרים כמוני ויותר ממני, אבל תודה אמיתית. עשית לי הרגשה טובה (-:

yakir390

New member
לא עוצרת באדום, שלום, שאלה

קודם כל אחלה עבודה, דבר שני, איך הפרדת את התמונה באופן כלכך מדויק מהרקע ז"א באיזה כלים השתמשת, אם יורשה לי לשאול? תוכלי לפרט? אני משתמש בדרך כלל בכלי הלאסו המגנטי אבל זה רחוק מליהות מדויק כמו שאת עשית.. לילה טוב.

קודם כל תודה (-:

בעיקרון בכל תמונה שאני רוצה לגזור אני משתמשת באותם כלים, אבל בכמות שונה ובסדר שונה. הכלים בעיקרון הם: MAGIC WAND TOOL (אני מסמנת איתו שטח ולוחצת BACKSPACE וזה מוחק שטחים גדולים או קטנים), לאסו POLYGONAL הרבה יותר אפקטיבי בעיניי מהמגנטי- פשוט מסמנים איתו המון נקודות ואז זה לא חותך בצורה ישרה וגסה מדי, משתמשת במחק אם אני צריכה ולעתים רחוקות גם בBLUR ובSMUDGE. פשוט צריך לשחק עם זה ולהשתמש בכמה כלים יחד ואז מתקבלת תוצאה ריאלית. זה לפחות מה שאני עושה, אולי לאחרים יש שיטות אחרות וטיפים נוספים. מקווה שעזרתי

למעלה