גן חיות בבית
New member
עזרה בכמויות לעוגה
אני מתכננת להכין עוגת 2 קומות ליום שבת בבוקר.
חשבתי להכין את עוגת השוקולד הענקית של באלי, צירפתי את המתכון, אני מקווה שבאמת זה יצורף.
רציתי לחצות כל עוגה ל- 2 ולמרוח גנאש שוקולד מוקצף וגם בחלקה העליון ובצדדים. לכסות את הכל בגנאש שוקולד ואחרי שהעוגה תתקרר לזלף שוקולד לבן מעל לקישוט או לגרר שוקולד לבן.
לגבי הכמויות, מניסיון העוגה של באלי מספיקה (אפילו ל- 3 קומות), לגבי הגנאש המוקצף, חשבתי להמיס 200 ג"ר שוקולד מריר + שמנת מתוקה, להכניס למקרר, למחרת להקציף עם עוד שמנת מתוקה.
לגבי הציפוי חשבתי על אותה כמות של 200 ג"ר מריר + שמנת מתוקה.
האם כמות השמנת והשוקולד יספיקו לי?
אם אכין את העוגה ביום חמישי, וביום שישי אצפה וארכיב, אם זה יהיה בסדר?
אני מתכננת להכין עוגת 2 קומות ליום שבת בבוקר.
חשבתי להכין את עוגת השוקולד הענקית של באלי, צירפתי את המתכון, אני מקווה שבאמת זה יצורף.
רציתי לחצות כל עוגה ל- 2 ולמרוח גנאש שוקולד מוקצף וגם בחלקה העליון ובצדדים. לכסות את הכל בגנאש שוקולד ואחרי שהעוגה תתקרר לזלף שוקולד לבן מעל לקישוט או לגרר שוקולד לבן.
לגבי הכמויות, מניסיון העוגה של באלי מספיקה (אפילו ל- 3 קומות), לגבי הגנאש המוקצף, חשבתי להמיס 200 ג"ר שוקולד מריר + שמנת מתוקה, להכניס למקרר, למחרת להקציף עם עוד שמנת מתוקה.
לגבי הציפוי חשבתי על אותה כמות של 200 ג"ר מריר + שמנת מתוקה.
האם כמות השמנת והשוקולד יספיקו לי?
אם אכין את העוגה ביום חמישי, וביום שישי אצפה וארכיב, אם זה יהיה בסדר?