עזרה בכמות כסף שאני רוצה לקחת לטיסה

kfir871

New member
עזרה בכמות כסף שאני רוצה לקחת לטיסה

שלום לכולם אני עוד שבוע טס לארגנטינה ואני מעוניין לדעת כמה כסף לקחת איתי. כשהייתי בהרצאה אז אמרו בין 1000 - 1500 דולר, אבל אני מחד שיגנבו לי את הכסף, וביחד עם שיקול של הורי החלטנו להפחית לבערך 500 - 700 דולר האם זה הצעה חכמה או שיש לכך הסתיגויות ? כמו כן בהרצאה האחרונה שם הוא אמר שהטרוול צק לא ממש מכובדים שם ואם כבר הם כן מכובדים אז המיסוי עליהם יקרה נורא ... האם כדאי לקחת טרוול צק או לא ? שאלה נוספת יש ברשותי מצלמה יקרה יחסית . (3000) ש"ח האם כדאי להביא אותה לשם או שמא היא תשדד ? תודה רבה לעוזרים .

meni1234

New member
לקחת כמה שפחות מזומן

תיקח 300 דולר במזומן והשאר 20% טרוולים 80% אשראי כדאי לך לקחת מצלמה עד הסכום שבו היא מבוטחת אם אני לא טועה זה 450 דולר

Mor167

New member
המלצה מניסיון

500-700 טרוולים. 2 כרטיסי אשראי ויזה וישרכרט (לא בכל מקום מכבדים ויזה ולא בכל מקום ישרכרט אז עדיף שיהיה את 2 הסוגים.) מזומן 300 במטבע המקומי. מי שאמר לך שטרווילם לא מכובדים שם או יש המון עמלה גבוה, אין לי מושג איפה הוא היה אני יכולה להגיד מהניסיון שלי שאין על טרוולים ממש נוח ופשוט וכל מקום שהייתי (והייתי בהמון חורים) היה לי ת מ י ד איפה להחליף עם עמלה סבירה בהחלט!!

0 אור 0

New member
כסף וטיסה

יצא לי כמה פעמים לטוס עם סכום ענקי (בשבילי ) במזומן - גם ל US וגם לארגנטינה (כסף שהייתי צריכה להעביר לאנשים). מה שעושים, זה שלוקחים את הכסף בחגורת בטן מתחת לבגדים, ולא מורידים אותו עד שמגיעים למקום בטוח. בארנק יש רק סכום קטן שמספיק לדרך ולהחלפת הכסף הראשונית בשדה התעופה. בטיול עצמו , השתדלתי תמיד להיות רק עם הסכום שצריך לאותו קטע של הטיול + כמה עשרות דולרים שמקופלים בפינה נסתרת, ושני כרטיסי אשראי - אחד ויזה ואחד מסטרקרד. כשנסענו לדרום לתקופה יותר ארוכה והיינו צריכים יותר מזומן, אז פשוט חילקנו אותו על כמה מקומות מסתור שונים. טרוולים לא יצא לי להשתמש אף פעם. בפעם האחרונה שטסתי (אבל זו נסיעה קצרה של חודש), אפילו לא טרחתי להחליף דולרים לעצמי אלא רק לקחתי את מה שהיה לי בבית, וכשהייתי שם השתמשתי בכרטיס אשראי כל הזמן ולמזומן משכתי כל פעם 700 פזו עד שנגמר הכסף. במקומות שבהם מסכימים לקבל אשראי ולא מעלים את המחיר בגלל סוג התשלום, זה יוצא הכי כדאי.

למעלה