עזרה בכתיבת נאום

Ezra Nafshit

New member
עזרה בכתיבת נאום

אני אם שכולה, שאמורה להקריא בפני קהל גדול נאום לזכר בני החייל שנהרג בקרב. ומאוד קשה לי עקב מצבי הנפשי לשבת ולהתרכז, האם תוכלו בבקשה לעזור לי קצת לסגנן, לתת רעיונות, לכתוב טיוטה לכתוב חלקים. מכיוון שיהיו הרבה אנשים מכובדים ולילדי שיהיו בריאים קשה לעזור לי מבחינה רגשית, זה נורא חשוב לי. תבוא עליכם הברכה, שושנה

vered101186

New member
נאום

היי שושנה,הייתי שמחה לעזור לך אם הייתי יודעת איך להתחיל.. אבל קטונתי מצאתי אתר שאולי יעזור לך.. http://www.h-top.co.il/כתיבת_נאום.html

MissEden

New member
שושנה יקרה,

אני כותבת דברים כאלה. אני עורכת לשונית וכותבת נאומים לעת מצוא. גם הספדים, גם ברכות. גם עבור עצמי אני כותבת ואשמח (ויותר מזה אפילו!) לעזוור לך בכתיבה. אנא כתבי לי במסר פרטי רשימה של דברים שאת מבקשת לומר. זה לא צריך להיות מנוסח היטב ואני לא באה לשפוט או לבקר. תני לי רק את חומר הגלם - אפילו מעט: למי את פונה, מהו האירוע, האם את רוצה לדבר על עצמך? האם את רוצה לדבר על הבן שנהרג? האם את רוצה להגיד משהו על האחים? כאמור, שלחי לי את החומר ואנסח לך את הנאום. אעשה זאת בכבוד, בעדינות ראויה וברגישות. מברכת אותך בחזרה, עדן

Ezra Nafshit

New member
לעדן היקרה,

תודה רבה לך על ההיענות, זה היה בני בכורי, יתקיים טקס אזכרה במלאת חמש שנים לנפלו. בני בכורי נהרג בקרב עקוב מדם ועל-כך קיבל את עיטור המופת. הותיר אחריו חמישה אחים. סיים י"ב ומיד התגייס לצבא, ילד ביישן, שקט וצנוע שתמיד עזר לכל אדם, אהב בעלי-חיים וכיבד את הבריות. חשוב לי להקריא נאום מכיוון שאמורים להגיע הרבה אנשים שלא הכירו אותו ומגמתי בנאום זה להנציח אותו שאנשים יכירו אותו מאחר ובני לא הותיר לנו כלום פרט לזיכרון. בהערכה רבה, שושנה

MissEden

New member
תודה *לך*, שושנה

אבקש לדעת עוד פרטים. ברשותך אעבור למסר פרטי אלייך ואולי אפילו לכתובת האימייל. להתראות שם. עדן

MissEden

New member
../images/Emo124.gif שושנה שושנה, האם שומעת?

שושנה יקרה, הכנתי את הנאום שביקשת. אינני יודעת איך לשלוח לך אותו. שלחתי לך אימייל ומסר דרך תפוז ולא הגבת אז אינני יודעת אם קיבלת את מה ששלחתי. צרי עמי קשר בבקשה ואמרי לי איך להעביר לך את החומר הכתוב. אני מניחה שלא תרצי אותו כאן לעיני כל. בתודה ובברכה, עדן

למעלה