עזרה בלהיכנס לעיר בסקנד לייף דחוף בבקשה

מדונה13

New member
עזרה בלהיכנס לעיר בסקנד לייף דחוף בבקשה

הורדתי את התוכנה ניכנסתי גלשתי ואף רכשתי 7 חברים היה שם מן מלבן כזה עם דברים שהתמלאו , אחר כך יצאתי סגרתי את התוכנה המלבן נעלם ואיתו גם האנשים שהיו איתי שם , מישהו אמר שהשלים את שמשימות והולך לעיר אני כבר יומיים מסתובבת שם כל הזמן באותם אתרים נטושים ולא מצליחה להתקדם המלבן נעלם ואיתו גם כל הנאשם שנרשמו יחד איתי, לא ברור לי מה עושים איך מתקדמים זה מאוד מתסכל אותי אשמח לכל עזרה תודה מראש

המממ...

לא חייבים להשלים את המשימות האלה כדי להתקדם במשחק. חברייך בטח עברו למקומות אחרים בסקנד לייף. את יכולה לצאת מהאי הראשוני ע"י חיפוש מקומות במפה ובחיפוש [כפתורי הmap והsearch למטה]

מדונה13

New member
היי

עשיתי זאת בלי סוף המפה הראתה לי ערים ומועדונים רבים שלא הצלחתי להיכנס אליהם אין לי מושג מה עושים אני מטיילת שם כמו בעיר רפאים וזה מתסכל מאוד איך נכנסים???! וגם.. האם אפשר ליצור דמות אחרת ולהיכנס מחדש או רק פעם אחת? כי אולי עשיתי משהו לא בסדר שזה תוקע אותי שם

יש הרבה מאוד מקומות בסקנד לייף ללא אנשים

פשוט כי אין שם שום אירוע מיוחד. אם את רוצה ללכת למקומות עם הרבה אנשים את יכולה ללחוץ בsearch על החוצץ של popular places. יש שם את 20 המקומות הכי "מתויירים" במשחק. אפשר ליצור עוד דמות, אבל אני לא רואה צורך בזה.

מדונה13

New member
איני מחפשת אירוע מיוחד

אני מחפשת "לחיות" בנתיים זו תוכנה נחמדה שמתחילה לשעמם הכול נטוש אין חיטים הכול דומם וחוזר על עצמו אני רוצה לעבוד למכור לקנות לבנות לעשות שם דברים אין כלום איך מתחילים לדעתי אני בכל זאת לא במקום הנכון עשיתי חיפוש על ערים ראיתי ערים מדהימות שאיני יכולה להיכנס אליהם מה עושים?

מדונה13

New member
היי חזרתי אחרי כמה שעות מן הסתם מצאתי את הכפ

האמת שלא מצאתי את הכפתור אלא חבר שחיברתי לרשימתי והוא משום מה חברVIP אז הוא אכן קרא לי דרך הכפתור הזה ובאמת יצאתי מהמבוא ועפנו למקומות מדהימים ממש ארמונות עם בריכות כיסאות נוח גלריות ומה לא הבעיה שהכל שומם ואין "התנהלות" רציתי ליצור כסף שאוכל למכור ולקנות לו יש הרבה כסף כנראה הוא רצה לקנות לי כלב קטן שהיה שם ולא ידענו איך אז האם אנחנו ממש בעניין או לא? כי שמעתי שיש פה מעצב שיער? לא היה אכפת לי לעצב לחברי בגד או משהו שיוכל לשלם עבורו אבל אין לנו מושג איך עושים זאת וראיתי אנשים מטאטאים אולם לא היה אכפת לי לעשות זאת ובלבד שאראה איך העניין עובד אבל לא הצלחתי להבין איך עושים זאת תודה לך מראש

כע.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1687&a=80425&c=8080&sc=0&ssc=0 יש שם גם כמה מקומות לקאמפים טובים

מדונה13

New member
טוב אחרי שעפתי ושוטטתי שם שאלתי היא האם

אפשר ממש לקיים שם חיים כמו בסימס למשל? לבשל לאהוב ללדת היה כלב שרציתי לקנות תהיתי אם צריך להאכילו כי מעבר לגרפיקה המהממת מה התכלית(ולמכירת חולצות) האם אפשר למכור שם אוכל למשל? האם הדומיות אוכלות? ושוב אם מישהו יעזור לי למצוא עבודה שם אשמח כי כרגע איני רוצה לתת כרטיס אשראי

לא בדיוק כמו סימס

אי אפשר ממש לבשל, ואי אפשר ללדת.
[אפשר לשכור שחקנים שישחקו כאילו הם ילדים שלך. יש חנויות מיוחדות לזה אפילוXD] לא צריך להאכיל את החיות. אפשר למכור אוכל, ואפילו יש כמה חברות שעושות קייטרינג לחתונות ולאירועים אחרים. =) הדמויות עושות כאילו הן אוכלות, אבל אין שום "מד אוכל" שצריכים למלא.

למעלה