עזרה בלהעלים פסים ירוקים

meem7

New member
עזרה בלהעלים פסים ירוקים

להעלים פסים ירוקים, ועוד ליכלוכים שהצטברו עם השנים רוצה אני למסגר את התמונה את התמונה המקורית כפי שרואים עם השנים נהרסה... אשמח לדעת באילו כלים השתמשתם בתוכנה לעריכת תמונות שלכם (טשטוש, שיכפול...) יש ברשותי מספר תוכנות לעריכת תמונות שניסיתי לבד לתקן ולא הסתדרתי
לכן היתי שמח לדעת באיללו הגדרות שיחקתם אגב זו אמא שלי בציעירותה, לכן זה חשוב לי.

סושימון

New member
אני חובב פוטושופ ולקחתי את המשימה על עצמי.

עם זאת מדובר בעבודת נמלים רצינית שאסיים ביום שבת או ראשון. הטיפול הכי איכותי שאפשר לעשות במקרים כאלו הוא לקחת דגימת צבע מאזור קרוב ללכלוך ולצבוע את הלכלוך באותו הצבע. על מנת לקבל איכות טובה, נאלצים לעבוד כמעט ברמת הפיקסל הבודד (הנקודות מהן מורכבת התמונה) ולכן זה לוקח זמן רב יחסית. בתכל'ס הרבה זמן לא יצא לי לעשות מלאכת שחזור כזו מאתגרת, אז אפילו די נחמד לי לעשות את זה...
שבת שלום

NLO

New member
אמנם זה רק חלק, אבל נסיון שלי.

מי שרוצה מוזמן להמשיך אגב.

meem7

New member
קודם כל תודה

דבר שני הכוונה להשאיר את הגוון המקורי, לא לשנות לשחור לבן... התמונה שסרקתי יותר אמיתית ממה שעשית, אפילו איך שראיתי את התמונה הקטנה שלך רואים כאילו הכינו את התמונה במחשב לא יוע איך להסביר את זה... כאילו עכשיו זה רובוט
לא מראה אמיתי מראה של פוטושופ... כמובן שאני מעריך שעשית זאת, אבל התמונה לא מראה שהיא אמיתי

סושימון

New member
למרות שקודמיי קצת הוציאו לי את הרוח מהמפרשים,

החלטתי לסיים את מה שהתחלתי. ניסיתי להישאר נאמן לגוונים המקוריים של התמונה ולהעלים את כל הלכלוכים. אני מקווה שהתוצאה משביעת רצון.

meem7

New member
מדהים../images/Emo24.gifתודה רבה שהחלטת לסיים../images/Emo140.gif

אני מאוד שמח שנישארת נאמן למקור מאוד שמח שלמרות אחרים השיגו אותך אתה בכל זאת המשכת התמונה שלך תמוסגר מחדש בקשר לאחרים תודה על זמנכם ועל הטירחה שלכם, מאוד מעריך זאת tstorm אצלך נישארו קישקושים בצד שמאל, שסושימון העלים אותם סושימון ראיתי שגם העלמת את הקרעים של התמונה שהיה במקור העלמת הרבה דברים שלוקח לי זמן להבין כמה עבודה הייתה בתמונה הזו תודה רבה רבה אמא שלי תראה את התמונה רק אחרי שאמסגר אותה מחדש את התמונה שלך אני מעתיק לזיכרון נייד והולך לחנות צילום עם מחשב ועם מידות מקוריות של התמונה שוב תודה רבה. ואצלם בוידאו את התגובה של אמא שלי כי רגע כזה חייבים לנצור
תודה תודה ושוב תודה

למעלה