עזרה במחקר בנושא המעבר להורות

granadin74

New member
עזרה במחקר בנושא המעבר להורות

שלום אני עורכת בימים אלה מחקר באוניברסיטת תל אביב ובודקת את המעבר להורות ובמיוחד הסתגלות של בני זוג להריון ולידה. מטרת המחקר היא להבין טוב יותר היבטים אישיים, מגדריים וזוגיים של תהליך המעבר להורות. שיטת המחקר היא מילוי שאלונים פעם אחת במהלך ההריון ופעם אחת לאחר הלידה, על ידי נשים וגברים המצפים ללידה המחקר מאושר על ידי האוניברסיטה, אנונימיות הנבדדקים תישמר והמשתתפים במחקר יקבלו עם סיומו סיכום של הממצאים. אם אתם מעוניינים להצטרף למחקר, אם יש לכם חברים או חברות שגם הם מצפים ללידה או אם אתם רוצים לברר עוד פרטים אליו אשמח אם תיצרו קשר- [email protected] או כאן בפורום. רחל

ענתש

New member
אשמח לעזור../images/Emo101.gif

מה לא עושים למען המדע. את יכולה לחזור אליי ל-EMAIL.

anat_i

New member
אני מניחה שהכוונה לזוגות שהופכים

להורים בפעם הראשונה ולא לכאלה שהופכים פעם נוספת?

shy-angel

New member
אני מניחה שהכוונה היא לזוגות

ולא לחד הוריות ... אבל אם בכל זאת ... אשמח לעזור.

granadin74

New member
תודה על ההיענות ואני אפרט...

קצת לגבי ההשתתפות במחקר: anat_i, אני בודקת גם זוגות שזהו לא ההריון הראשון שלהם אז אשמח אם את ובן זוגך תשתתפו. shy, המחקר הנוכחי שלי אכן מתמקד בזוגות ובחוויה של הנשים מול הגברים (וההפך...), אני מקווה שהמחקר הזה יתן לי את הדחיפה להמשיך ולבדוק את תחום המעבר להורות גם מעבר למבנה המשפחתי המסורתי, אבל זה כבר יהיה בהמשך... תודה בכל אופן. ענתש - מה האי מייל שלך?
לימור - שלחתי לך מייל עם הפרטים וקובץ של השאלונים, תודה. אני ממש שמחה על ההיענות לבקשה ואשמח לתת עוד פרטים למי שמעוניינת, ביי בינתיים

granadin74

New member
תודה על ההיענות, אשלח אליכן באימייל

פירוט נוסף + קובץ השאלונים. ענת, לימור,shy_angel, מיה, ענת, ג´סיקה ופנינה - תודה רבה. אם אתן מכירות נשים או גברים נוספים המצפים ללידה ושיסכימו לקחת חלק - שאו ברכה ואני בטח אעלה עם ההודעה בפורום שוב, עוד כמה שבועות. אני חייבת להגיד שבפורום הזה נתקלתי בהיענות נהדרת ונעימה וזו היתה חוויה נחמדה
. יום טוב ובהצלחה לכולן, רחל

למעלה