עזרה במחקר- מענה על שאלון קצר

grosssi

New member
עזרה במחקר- מענה על שאלון קצר

שלום לכולם, במסגרת לימודי התואר השני שלי, באוניברסיטת בן גוריון, אני עושה מחקר על שחיקה בזוגיות ובעבודה ומחפשת זוגות נשואים שיהיו מוכנים לענות על שאלון קצר ולא מעיק אני צריכה שכל אחד מבני הזוג יענה על השאלון, כלומר, שיחזרו אליי שני שאלונים (אחד שענתה האשה ואחד שענה הבעל) השאלון מצורף פה ואני ממש אשמח לעזרתכם אם אתם נשואים, או אם תכלו להעביר לחברים נשואים [email protected] את השאלונים אפשר להחזיר למייל שלי תודה

שאלה/הערה

עברתי על השאלון במטרה לענות עליו ומצאתי שמאוד חסרה לי האפשרות "לעיתים" (לעיתים קרובות/לעיתים רחוקות) בחלקים הראשונים של השאלון. ואת יודעת איך אנחנו- לעיתים כך ולעיתים הפוך.... קשה לענות ככה. וסתם כך מסקרנות- מהי השערת המחקר?אם מותר לשאול...

grosssi

New member
יש צדק בדברייך...

אני עובדת על שאלונים שכבר נבחן התוקף שלהם ולכן יכולת התמרון שלי לסקלת התשובות נמוכה ... לצערי הרב זוהי הסקלה הקיימת על יתרונותיה ומגרעותיה... לגבי השערתהמחקר- לא אוכל לספר בדיוק מהי ההשערה שכן זה גורם לתופעות כמו רצייה, שאני מנסה להמנע מהן בגדול אומר שיש בשאלון 3 מרכיבים: עבודה, זוגיות והטייה חיובית ואני טוענת כי יש קשר (שעליו אני מנועה מלפרט) בין המרכיבים תודה על העזרה, היא בהחלט יקרה לי

טוב, לפחות הוכח שאני ../images/Emo163.gif

סורי
ברור שאת לא יכולה לומר לי מהי השערת המחקר אם אני משתתפת במחקר לפני שעניתי
ככה זה כשחיים בהכחשה שטרם סיימתי את הסמינריונים שלי.....
ולגבי השאלונים- עוד נקודה שאפשר להעלות בדיון

למעלה