עזרה במחקר
ההודעה מיועדת לגברים ולנשים כאחד.
אשמח לשיתוף פעולה.
אני עורכת מחקר אקדמי בנושא "סיפורי חיים של ילידי שנות ה-70', מהמגזר הדתי לאומי".
אם אתם מתאימים להגדרה זו - אני זקוקה לעזרתכם.
אני זקוקה לכך שתשבו ותכתבו את סיפור חייכם. אין הגדרה של דרך כתיבה או מספר עמודים.
תכתבו כל מה שאתם מרגישים שמהווה חלק מהסיפור.
לאחר מכן, אקבע אתכם פגישה ואערוך ראיון קצר. אחד העקרונות של הביבליותרפיה (טיפול רגשי דרך סיפורים וכתיבה) הוא שהכתיבה מאירה לנו דברים חדשים, עוזרת לנו לעשות סדר בעולם הפנימי ולהחזיר תחושת שליטה. במהלך הפגישה, אם הכותב/ת מעוניינים בכך אני נוהגת לשתף במחשבות שעלו בי במהלך קריאת סיפור החיים. זה יכול, מניסיוני, להיות חוויה מעשירה ומאירת עיניים.
כמובן שבעבודה שאכתוב אטשטש כל פרט מזהה ופרטיותכם תישמר.
אז אם אתם מעוניינים לקחת חלק בתרגיל זה, בבקשה תפנו אלי במייל –
[email protected]
או
[email protected]
ואז אשמח לספר עוד על המחקר שלי ולהשיב על כל שאלה.
תודה,
לילך וייס - ביבליותרפיסטית (טיפול רגשי בסיפור וכתיבה)
ההודעה מיועדת לגברים ולנשים כאחד.
אשמח לשיתוף פעולה.
אני עורכת מחקר אקדמי בנושא "סיפורי חיים של ילידי שנות ה-70', מהמגזר הדתי לאומי".
אם אתם מתאימים להגדרה זו - אני זקוקה לעזרתכם.
אני זקוקה לכך שתשבו ותכתבו את סיפור חייכם. אין הגדרה של דרך כתיבה או מספר עמודים.
תכתבו כל מה שאתם מרגישים שמהווה חלק מהסיפור.
לאחר מכן, אקבע אתכם פגישה ואערוך ראיון קצר. אחד העקרונות של הביבליותרפיה (טיפול רגשי דרך סיפורים וכתיבה) הוא שהכתיבה מאירה לנו דברים חדשים, עוזרת לנו לעשות סדר בעולם הפנימי ולהחזיר תחושת שליטה. במהלך הפגישה, אם הכותב/ת מעוניינים בכך אני נוהגת לשתף במחשבות שעלו בי במהלך קריאת סיפור החיים. זה יכול, מניסיוני, להיות חוויה מעשירה ומאירת עיניים.
כמובן שבעבודה שאכתוב אטשטש כל פרט מזהה ופרטיותכם תישמר.
אז אם אתם מעוניינים לקחת חלק בתרגיל זה, בבקשה תפנו אלי במייל –
[email protected]
או
[email protected]
ואז אשמח לספר עוד על המחקר שלי ולהשיב על כל שאלה.
תודה,
לילך וייס - ביבליותרפיסטית (טיפול רגשי בסיפור וכתיבה)