עזרה במייל וואלה

eladkalimi2021

New member
אני לא מצליח מה9 באוקטובר להכנס למייל הנוסף שלי בוואלה הפייסבוק שלי ננעל ושלח קוד למייל ואני שכחתי סיסמה וגם אני לא מצליח לאפס סיסמה
וואלה שלחו לי שאלון למלא ידנית לזהות שזה אכן מייל שלי שלחתי דברים מדוייקים ואני לא מקבל מהם תשובה עד היום אודה אם תוכלו לעזור במקומם

HelpSupport

Active member
אני לא מצליח מה9 באוקטובר להכנס למייל הנוסף שלי בוואלה הפייסבוק שלי ננעל ושלח קוד למייל ואני שכחתי סיסמה וגם אני לא מצליח לאפס סיסמה
וואלה שלחו לי שאלון למלא ידנית לזהות שזה אכן מייל שלי שלחתי דברים מדוייקים ואני לא מקבל מהם תשובה עד היום אודה אם תוכלו לעזור במקומם
יש דרכים נוספות ואחרות בפייסבוק במידה ויש לך בעיה עם המייל הרשום בחשבונך.

eladkalimi2021

New member

הקישור הזה רק מאפס את הסיסמה לא קוד שפייסבוק שלח למייל

ראיתי שהתמונת פרופיל שלי ריקה אבל הצלחתי להתחבר לפייסבוק אבל הוא מראה שהוא שלח קוד למייל שאני לא יכול להכנס וגם לא לאפס

eladkalimi2021

New member
הקישור הזה רק מאפס את הסיסמה לא קוד שפייסבוק שלח למייל

ראיתי שהתמונת פרופיל שלי ריקה אבל הצלחתי להתחבר לפייסבוק אבל הוא מראה שהוא שלח קוד למייל שאני לא יכול להכנס וגם

ובעצם אני רואה תמונת פרופיל של הפייסבוק אבל הוא דורש רק שאני ירשום קוד שהוא שלח למייל שאני לא מצליח להכנס

eladkalimi2021

New member
ניסיתי בקישורים ששלחת לי הם ממש בעייתים וואלה חייב משהו שעוקף את זה שאוכל להכנס למייל

blzvi

Active member
וואלה לא חייב לך דבר.
יש מנגנון מובנה "שכחתי את סיסמתי.
השלב הראשון שם המשתמש אם זה עובר בשלום אתה יכול להמשיך.
אם שם המשתמש לא תקין אז החשבון אבוד.
ההרגשה האישית שלי היא שמסרת ב facebook דואר לא קיים בכדי להוליך שולל.
תבדוק ב facebook אם יש דרך אחרת לשיחזור החשבון

י_357

Member
אולי עכשיו יהיה יותר קל:

1) walla support :
[email protected]

2) שחזור סיסמא

3) יש לי אימייל בוואלה ומניסיון העבר אני יכול לאמר שהם עונים אבל לא באותו יום, צריך סבלנות.
במידה ולא תצליח ליצור איתם קשר אני אוכל לשלוח להם אימייל עם הפניה להודעות שלך כאן, לחילופין אתה יכול ליצור תיבת דואר חדשה בוואלה
ולשלוח ממנה שאלה אליהם, זה בחינם.

מקווה שהפעם הניסיון יהיה מוצלח יותר.

נערך לאחרונה ב:

eladkalimi2021

New member
לי הם שלחו שאלון שאני יענה עליו ידנית ממי קיבלתי מיילים אני זוכר רק שהפייסבוק שלח לשם למייל קוד התחברות אבל לא שלחתי שום דבר
וואלה לא קיבלו את מה שרשמתי וטענו שהמייל נמחק אבל איך זה הגיוני אם שלחו לי למלא שאלון וכל פעם רשמו לי המייל נמחק זה לא נראה לי נכון
אני גם שמנסה להוסיף חברים מחדש הפייסבוק לא מאפשר לי ומשבית לי את חשבון הפייסבוק החדש או שאני יעלה תמונה מזהה
העלתי תמונה בדיוק כמו בפרופיל אבל השביתו לי

מצטער על המגילה הארוכה רק נתתי לך פירוט לגבי הכל אני צריך רק איזה מישהו מתוחכם כמו האקר שיפרוץ ויצליח לשחרר את המייל

י_357

Member
שלום
1) א) אם לא עשית שימוש בתיבת המייל זמן רב אולי הם באמת החליטו למחוק אותה, יתכן שזו המדיניות שלהם.
ב) תנסה לשלוח אימייל לכתובת הדואר שלך בוואלה, אם התיבה קיימת אז הוא ישלח ללא בעיות אבל אם היא לא קיימת אז אני מניח שתהיה הודעה שהוא לא נשלח/בעיה בשליחה, כך תוכל לדעת אם התיבה שלך עדיין קיימת (למרות שהם אומרים שלא).
2) אין לי פייסבוק ולכן אין לי עצה בתחום הזה.
3) אולי הדרך הנכונה לפתור את הבעיה היא לפנות לפייסבוק ולהסביר שתיבת האימייל שנתת כבר לא פעילה/אינך זוכר את הסיסמא ואולי להם יש דרך אחרת
לשחזר את הסיסמא של פייסבוק (שזה מה שמענין אותך), לדעתי לפייסבוק יש את מספר הטלפון שלך, אולי SMS עם קוד לסלולרי יספיק ?
4) א) אתה כותב פה בפורום (עם השם שלך) שבעצם מה שאתה רוצה הוא לפרוץ לוואלה, אתה רציני ?
ב) זה לא פורום של האקרים וזה גם מאוד לא חוקי וגם אם היה מישהו שיודע לעשות זאת היו מגלים אותך ומגיעים אליך בקלות (גם אם לא היית כותב בשמך),
והכל בשביל מה, בשביל שם משתמש בפייסבוק ? אני מציע שתוותר על רעיון הפריצה, רעיון רע.
5) לסיכום, נראה שתיקוותך היחידה היא שפייסבוק יציעו לך דרך נוספת לשיחזור הסיסמא.

eladkalimi2021

New member
חשבון המייל שלי דווקא קיים זה מראה שהפייסבוק שלח קוד אימות וניסיתי לפנות לפייסבוק ישראל לא עונים גם
הייתי מעדיף שיהיה למשל זיהוי תמונות חברים אבל הם בחרו שהם שולחים קוד למייל

אני להבא איך שאני מתחבר אני עושה העברה מוואלה לג'יימל תנסה לדבר איתם עבורי אבל לך לא ירצו לעזור למעני

י_357

Member
תקשיב, אחרי שכתבת פה בפורום ש"אני צריך רק איזה מישהו מתוחכם כמו האקר שיפרוץ" אני חושב שזה יהיה לא נבון מצידי להפנות את וואלה
להודעות שלך פה.
הפיתרון הנכון הוא שתפתח תיבה חדשה בוואלה ותתכתב באמצעותה עם העזרה של וואלה.

eladkalimi2021

New member
צודק לא הייתי צריך לרשום כאן על פריצה אבל לגבי פתיחה של מייל אם הייתי פותח אז גם לא היו מחזירים לי את המייל הקודם

תנסה לעזור לי בכל זאת אודה לך מאוד

י_357

Member
תשובה:
1) לא יהיה נבון מצידי לכתוב להם מהתיבה שלי לאחר הדברים שנכתבו פה (אמנם לא על ידי), אם אכתוב להם מהתיבה שלי הם ידעו מיד
פרטיים אישיים שלי ואין לי ענין להיות קשור בסוג כזה של פתרונות.
2) אני מציע שתפתח תיבה חדשה בוואלה ותבקש דרכה עזרה מהם, מניסיוני הם עונים תוך יום/יומיים.
פתיחת מייל חדש היא לצורך פניה ל SUPPORT שלהם, כתבת שמשום מה הלינקים לא עובדים/בעיתיים.
3) אני שמח שירדת מהרעיון שנכתב על ידך בפזיזות ומתוך לחץ.

eladkalimi2021

New member
יש לי מייל נוסף הבעיה היא שהם רק נותנים לי לפעמים שאלון למלא וזהו חבל שאין שלא היה תמונות של זיהוי חברים היה לי יותר קל
מעניין אבל אם המייל הנוסף שיש לי אני יכול לאפס ורק אחר לא יכול לאפס מייל שפתחתי באותה שנה זה היה בשנת 2009 וגם את השני
וואלה צריכים ללמוד מג'יימל איך מתייחסים למשתמשים ג'יימל יותר אמין בטוח הוא היצאת צדיק שלי אבל וואלה רחוקים מלקבל תעודת כבוד

יש ביקורת לא טובה על וואלה בזמן האחרון ראיתי שרשמו להם בפורומים או מתחת לכותרת שחזור סיסמא

תנסה למצוא לי משהו שיפתור לי את הבעיה הזו אחי

Omnicide

Member
לסיכום:
1. חסמו את הפייסבוק "שלך", שאתה לא "זוכר" את הסיסמה אליו. ביקשו ממך בפייסבוק "תמונה מזהה" ושלחת להם את אותה תמונת פרופיל (שלכל אחד יש גישה אליה), כמובן שמה שהם תמיד מבקשים כדי לאמת זהות זה לא סתם תמונה אלא צילום של תעודת הזהות/דרכון.

2. שכחת גם את הסיסמא למייל וואלה "שלך", לא ידעת לענות על השאלות שלהם, והמייל היחיד שידעת שיש שם הוא המייל לבקשת איפוס סיסמה שכמובן אתה ביקשת. אהה כן והוא נמחק באופן מיסתורי, לא על ידך כמובן כי אין לך גישה למייל, כנראה נמחק על ידי מישהו אחר שכן יש לו גישה למייל (סתם זורק רעיון, המשתמש האמיתי).

3. אתה משתמש חדש שנרשם רק לפני כמה ימים ואלא ההודעות היחידות שלך, ואתה מבקש "איזה מישהו מתוחכם כמו האקר שיפרוץ ויצליח לשחרר את המייל".

4. מסקנה: תסיקו לבד...

eladkalimi2021

New member
אני אפרט לכם מה שקרה ב9 באוקטובר רציתי לעזור לאחת מהעיר שלי מאופקים שיהיו לה בקבוצה בפייסבוק שנקראת "לב אופקים"
לחצתי על המילה הזמן אז שלחצתי על יד כל חבר מאצלי שרשומה על ידו המילה הזמן ולחצתי בבת אחת במהירת מלמעלה למטה
אז באיזה שהוא שלב הפייסבוק התנתק לי שהתחברתי בשנית היה רשום לי חשבון הפייסבוק שלך ננעל ויש לי כמה שלבים כדי לשחרר את הנעילה
אז היה רשום לי מתחילים עד שהיה רשום לי שיש לי רק אפשרות לקבל את קוד האימות דרך המייל ואין עוד אפשרות
אני רק ראיתי את זה ונכנסתי ללחץ כי יש לי בפייסבוק תמונות שלי עם מפורסמים שאני מצטלם אחרי כל אירוע שיש בעיר

אז מה9 באוקטובר אני רושם לוואלה שיחזירו לי שלחתי להם הודעה ממייל אחר שיש לי שיחזירו לי דחוף ואחרי כמה דקות וואלה חזרו אלי בהודעה עם שאלון
למלא ידנית ואני מנסה לזכור בראש למי שלחתי הודעה בפעם האחרונה אז לא זכרתי כל כך ורשמתי לא זוכר רשמו לי ממי קיבלתי מייל רשמתי מהפייסבוק
הייתי צריך לפרט 4 פעמים ממי קיבלתי ו3 פעמים למי שלחתי הודעות

אני מקווה שרק אם הייתי מתחבר בסופו של דבר שלא תופיע לי המילה להעלות תמונה מזהה כי פתחתי פייסבוק עם דואר ג'יימל אז מאותה קבוצה
לב אופקים הזמנתי להם חברים שיש בפייסבוק שפתחתי אני אפרט לכם מה שקרה ב9 באוקטובר רציתי לעזור לאחת מהעיר שלי מאופקים שיהיו לה בקבוצה בפייסבוק שנקראת "לב אופקים"
לחצתי על המילה הזמן אז שלחצתי על יד כל חבר מאצלי שרשומה על ידו המילה הזמן ולחצתי בבת אחת במהירת מלמעלה למטה
אז באיזה שהוא שלב הפייסבוק התנתק לי שהתחברתי בשנית היה רשום לי חשבון הפייסבוק שלך ננעל ויש לי כמה שלבים כדי לשחרר את הנעילה
אז היה רשום לי מתחילים עד שהיה רשום לי שיש לי רק אפשרות לקבל את קוד האימות דרך המייל ואין עוד אפשרות
אני רק ראיתי את זה ונכנסתי ללחץ כי יש לי בפייסבוק תמונות שלי עם מפורסמים שאני מצטלם אחרי כל אירוע שיש בעיר

אז מה9 באוקטובר אני רושם לוואלה שיחזירו לי שלחתי להם הודעה ממייל אחר שיש לי שיחזירו לי דחוף ואחרי כמה דקות וואלה חזרו אלי בהודעה עם שאלון
למלא ידנית ואני מנסה לזכור בראש למי שלחתי הודעה בפעם האחרונה אז לא זכרתי כל כך ורשמתי לא זוכר רשמו לי ממי קיבלתי מייל רשמתי מהפייסבוק
הייתי צריך לפרט 4 פעמים ממי קיבלתי ו3 פעמים למי שלחתי הודעות

אני מקווה שרק אם הייתי מתחבר בסופו של דבר שלא תופיע לי המילה להעלות תמונה מזהה כי פתחתי פייסבוק עם דואר ג'יימל אז מאותה קבוצה
לב אופקים הזמנתי להם חברים שיש בפייסבוק שפתחתי והפייסבוק שלח קוד אימות לג'יימל מזל ששם זכרתי סיסמה והפייסבוק שיחרר לי את הנעילה

מצטער על המגילה הארוכה רציתי לתת פירוט מדוייק ומלא

למעלה