עזרה במילוי הטופס ZS CA

עזרה במילוי הטופס ZS CA

ZS CA שאל בקומונה את השאלה הבאה: אני נותן את התשובות כאן ולא בקומונה..... לאישתי יש את מירב הנקודות מבין שנינו.אפשר להגיש את הבקשה על שמה? האם לי בתור הבעל יש את כל הזכויות ? בסעיף 18 ,"היכן אני מתכוון להתגורר בקנדה" .עדיין לא החלטנו היכן נגור בקנדה . האם אוכל לשנות את החלטתי בקשר למגורים ,או מה שרשמנו זה מה שיקבע? הסעיף 26 , מה הכוונה NATIONAL OCCUPATIONAL CLASSIFICATION מה אומר הדירוג 0,A,B האם צריך לקרוא איזשהו חומר בנושא לפני שממלאים את הבקשה ?

תשובות: מילוי טופס הגירה לקנדה

בוודאי, יש מגיש ראשי ויש בן זוג, מבצעים סימולציה של הנקודות ורואים מה המצב כשכל אחד מכם הוא המגיש הראשי והשני נרשם כבן זוג. אם שניכם עוברים את ה 67 נקודות, מגיש הבקשה צריך להיות זה שאוצר המילים שלו באנגלית יותר גדול, ושכתב היד שלו יותר יפה. בקיצור, זה שיבטיח באמצעות הבחינה באנגלית את 67 הנקודות. אין צורך אפילו בנקודה יותר מ 67..... אם משהוא מכם פטור מהבחינה באנגלית עדיף שהוא יגיש. לבן הזוג יש את כל הזכויות אלא אם אתם מתגרשים לפני הלנדינג. ממש לא חשוב איזה מקום מגורים תרשמו שם הסעיף הוא לצרכי סטטיסטיקה בלבד למעט מי שרושם יעד בקויבק......שצריך מאד להיזהר כי יש שם כל מיני עניינים משונים, ואם אתם רוצים לקויבק, אתם לא רוצים לעשות תהליך רגיל.אלא תהליך קויבק. עדיף תמיד לרשום טורונטו או ויניפג ויום אחרי הלנדינג לשנות את דעתכם.. לגבי ה NOC אוי ואבוי לך, אתה מודה שלא קראת את השאלות הנפוצות, אני מדביק לך כאן את המאמר הכללי לגבי הגירה (בשורה השניה עם הלב האדום), את התשובה בקשר ל NOC תמצא באותו שירשור 3 שאלות למטה. אל תשאל כלום לגבי ה NOC לפני שאתה קורא את הלינק.

bette

New member
לגבי קוויבק

בעקבות תגובתך לגבי קוויבק: האם ניתן לעשות לנדינג בטורונטו ואח"כ לעבור לגור בקוויבק? האם אקבל בקוויבק אחרי 3 חודשים את ביטוח הבריאות שם? אני מניחה שעם ה-SIN אוכל לעבוד גם בקוויבק. תודה מראש

מדיונים קודמים אני הבנתי

שאם עושים תהליך של קוייבק עדיין ניתן לעבור לטורונטו לאחר הלנדינג "להתחרט". האם במסמכים עצמם צריך לציין כיעד את קוייבק או טורונטו (מדובר בתהליך קוויבק).?

מי שעושה תהליך קויבק

צריך לרשום קויבק, ולעשות לנדניג בקויבק....הם לא אוהבים כל כך צורות אחרות, אין לי הוכחה אבל שמעתי פעם, על מישהוא שעשו לא צרות כי הוא עשה לנדינג בטורונטו.

רגע רגע

לנדינג עושים בנמל הכניסה לקנדה. אין חובה לטוס דווקא לקוויבק. כמובן, בזמן הלנדינג אומרים "מונטריאול" ונותנים כתובת במונטריאול.

אם את עושה תהליך פדרלי, אחרי שאת PR

את יכולה לעבור לקויבק בלי שום בעיה, יש הבעיה אולי אם עשית תהליך קויבק שאז נדמה לי שיש איזה קשיים. אני לא מכיר את תהליך קויבק, ועדיין לא נמצא מומחה, או מי שעבר את התהליך שיציץ כאן באופן קבוע, אם לא תקבלי תוך 24 שעות תשובה כאן יש היגיון עם יעדך הוא קוויבק, לשאול בפורום של הותיקים. יש שם שניים שלושה משתתפים קבועים ממונטריאול.

gilad_no

New member
קוויבק

אני בדיוק עובר את התהליך דרך קוויבק. מכיוון שאני כבר מתגורר כאן (על תקן של אישור עבודה), אין לי מושג לגבי הלנדינג, אבל הבנתי ממקומיים כאן, שאם לא נולדת בקוויבק, ולא ביצעת הגירה דרך קוויבק (אלא דרך הפדראלי), אתה לא זכאי להטבות כאן (כמו חינוך חינם וכו'). כך שאם בונים על ההטבות האלו (לימודים אקדמיים למשל), כדאי לעשות את המסלול הנ"ל. המסלול גם הינו קל ומהיר יותר, אבל הוא דורש ידע כלשהוא בצרפתית. ללא צרפתית, כמעט בלתי אפשרי לעבור את הראיון (אשר הינו חובה ולא אופציונלי כמו בפדראלי)

זאת אומרת שהתשובה שנתתי לא נכונה

וצריך להזהיר את הציבור, מי שרוצה להנות בקויבק מכל הפריבילגיות, צריך לעשות תהליך של קויבק ולא PR רגיל. גלעד אני מבקש להבין, אם אני תושב קנדי ותיק ואני עובר לקויבק, יש פריבילגיות שאני לא יכול לקבל? אתה יכול פרט?

gilad_no

New member
אני אחזור עם תשובה מוסמכת

זה מה שהבנתי מאנשים כאן, אבל אני אוודא כדי שיהיו תשובות מוסמכות. אני אעדכן כאן ברגע שיהיה לי משהו.

למעלה