עזרה במילוי טפסים לגרין כרד

אפרת ר

New member
עזרה במילוי טפסים לגרין כרד

אני נמצאת בארה"ב,והתחתנתי כאן עם אזרח אמריקאי, ויש ברשותינו את הטפסים... עכשיו עלו כמה שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן.. בחלק מהטפסים צריך למלא alien regestration number מה המספר הזה? איפה הוא נמצא.? בויזה שלי? (ויזת תייר) הבנתי שאני צריכה למלא את כל הטפסים בשם הקודם שלי, לפני החתונה, כי בעצם הדרכון שלי וכל שאר המסמכים המזהים הם בשם הזה. מתי אוכל לבקש החלפה של השם לשם המשפחה החדש שלי? האם הגרין כארד יהיה על שמי הקודם- אפשר יהיה לשנות אח"כ לשם החדש? אני לא מעוניינת לשמור את השם הקודם אלא להשתמש כאן (ארה"ב) בשם של החתן. ומה יקרה שאני אגיע לארץ ואשנה את שמי שם? יהיה דרכון חדש, איך מעבירים את הויזה החדשה לשם? אודה לכם על כל מידע מנסיונכם.

doronf65

New member
מנהל
דרך הפעולה

גשי לשגרירות הישראלית, יש להם שרותי משרד הפנים. הביאי להם מסמכים ושני דרכם שם והזמיני דרכון חדש, או שיעשו לך שינוי שם על הישן. תוך מספר שעות עד מספר שבועות את מסודרת, ויכולה למלא מסמכים בלי בעיות. alian reg... זה מספר ת.ז. שלך בארץ. זה מה שאני מילאתי. לגבי הויזה: את ממילא הולכת לקבל ביטול ויזת תייר והחלפתה בויזה הרבה יותר טובה. מכל מקום, את יכולה להגיע עם שני דרכונים: חדש וישן עם ויזת תייר. גם אם הוא מבוטל, הויזה בו תקפה. בהצלחה רבה! דורון

i u

New member
לפי דעתי align regi. number

זה ה A NUMBER שיש לך על הקבלה שקיבלת מהם. אני גם עוברת את אותו התהליך. זה ממש לא תעודת הזהות מהארץ. זהו פשוט מספר הזהוי שלך בINSת חשוב שיהיה עלייך את המספר הזה. אני נדרשתי להציגו כשהלכתי למשרדים שלהם לעשות טביעת אצבעות. וגם בהזדמות אחרת בביקור אצל הרופא פה. אם את לא בטוחה, תתקשרי אליהם ןתשאלי אותם. המספר הזה חשוב מאוד.

אפרת ר

New member
זה העניין, שעוד לא קיבלתי קבלה מהם

כי עוד לא הגשתי טפסים. ועל חלק מהטפסים שאני צריכה להגיש צריך את המספר הזה... מבלבל! אני אבדוק על איזה טפסים זה מופיע... אולי זה משהו שלא צריך להגיש בהתחלה?

doronf65

New member
מנהל
יכול להיות ש- IU צודקת.

הטפסים שלי אמנם הוגשו, אבל אני לא בטוח שהיו אומרים לי אם זה שגוי במעמד ההגשה. גם אצלי הם היו לפני שהיה לי a-number. ביום שני הבא אהיה בראיון ואדע טוב יותר. אשמח אם תגלי לי אם תדעי קודם. דורון

Michal7

New member
למיטב זכרוני,

הטפסים החשובים ביותר שיש להגיש הם I-485 (טופס התאמת מעמד לזה של תושב קבע על בסיס נישואין לאזרח אמריקאי: יש לסמן את סעיף C כמדומני), ו-I-130 (טופס שעל בעלך למלא). בהצלחה! מיכל פניקס, אריזונה

i u

New member
אפרת, אם עוד לא קבלת את הקבלה

מהם, אז באמת אין לך דרך לדעת את ה A# שלך. פשוט תשאירי את זה ריק. כשאת מקבלת את הקבלה, תתיקי אותה במקום בטוח ותרשמי לך את המספר בעוד מקום.

Michal7

New member
היי אפרת,

ראשית מזל טוב!
בקשר לשם, אני שמתי את שמי מנישואין, ובסעיף ששואל אם יש לך שמות משפחה אחרים/נוספים, הכנסתי את שם הנעורים שלי. (בכל זאת, אנשים מבינים שכשמתחתנים השם משתנה- אצל נשים לפחות). לא היו שום בעיות עם זה, ומעמדי הותאם (לאחר למעלה משנתיים וחצי של המתנה) לתושב קבע. בהצלחה! מיכל פניקס, אריזונה

i u

New member
מקפיצה

מקפיצה מקפיצהמקפיצהמקפיצהמקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה

למעלה