עזרה במילוי שאלון במסגרת סמינריון

יאני1

New member
עזרה במילוי שאלון במסגרת סמינריון

שלום לכולם! אני עושה סמינריון העוסק במערכות יחסים. אשמח מאוד אם תואילו למלא שאלון אינטרנטי קצר. הוראות קצרות: אנא קרא כל משפט וסמן את התשובה הנכונה ביותר עבורך. אין תשובות "נכונות" או "לא נכונות", התשובה הטובה ביותר היא זו המשקפת את עמדתך כלפי השאלה. השאלון הינו אנונימי, ותוצאותיו ישמשו לצורך ניתוחים סטטיסטיים בלבד. על מנת לסייע בהצלחת המחקר, נבקש רק גברים לענות עליו. אנא נסה לענות על השאלות בכנות המרבית. אל תשכח ללחץ על כפתור ה- שלח/submit בסיום השאלון. תודה על שיתוף הפעולה!

ז י ק ו

New member
מממ ../images/Emo46.gif

התחלתי לענות והפסקתי באמצע כשהבנתי שהשאלון הוא בכלל עבור גברים סטרייטים בזוגיות הטרוסקסואלית. אני לא יכול לענות על שאלה שמתחילה ככה: "אני נשאר איתה כשהיא רוצה לעשות משהו שאחרים לא רוצים לעשות" זה קצת הזוי לשים שאלון סטרייטי בפורום של גייז... אני ויתרתי...

יאני1

New member
אתה כל כך צודק! ../images/Emo24.gif

חשבתי על זה אחרי שכבר פרסמתי את ההודעה. למען האמת המחקר בוחן את השפעת אידאולוגיות הגבריות ויכולת בעת הרגשות של גברים על מסוגלותם ליצור אינטימיות במערכות יחסים זוגיות (לאו דווקא הטרוסקסואליות). לצערי גברים סטרייטים נבהלים ונרתעים משאלון רגיש (דהיינו, "בן או בת זוגך") אז נאלצנו להתפשר על שאלון סטרייטי. אולי לא הייתי צריכה לפרסם פה..לא חשבתי על זה עד הסוף ואני מתנצלת, באמת שלא הייתה כוונה רעה. אבל אני יודעת במה מלאה הדרך לגיהנום. דעו שהמחקר לא בוחן רק גברים סטרייטים ונשמח מאוד אם בכל זאת תרצו לקחת חלק ולמלא את השאלון. לשיקולכם. שלכם, מעיין

LFB

New member
אם את מודעת לזה

ואת מעוניינת לא רק בסטרייטים אז למה לא לנסח שאלון שמיועד למי שלא סטרייט? נראה לי שכך לא תבאסי את הקהל שלך ותשיגי (כנראה) יותר שיתוף פעולה

למעלה