עזרה במילות שירים

Sharon_1

New member
עזרה במילות שירים

1. we come one-faithless 2. החומרים שמהם עשויה אהבה-דיוויד ברוזה. את הדיסק של ברוזה יש לי בארץ... ולא מצאתי את שניהם באינטרנט. תודה!!!

יש לי אותו בהופעה חיה על המצדה

האם את חושבת ששם יש את השיר? שאקום לבדוק או שאת יודעת?

Sharon_1

New member
לא אין אותו.

השיר נכתב אחרי ההופעה. יש אותו בדיסק הנושא אותו שם-החומרים שמהם עשויה אהבה. איך לא לקחתי אותו איתי???? תודה בכל מקרה.

שירי71

New member
מי כתב את השיר? אולי ננסה ככה

גם לי יש את הדיסק של ההופעה ואין שם את השיר - בדוק.

Sharon_1

New member
אין לי מושג. אולי?!

דיוויד ברוזה? יהונתן גפן? מאיר אריאל?

אינצה

New member
שרון, יש לי את הדיסק

אבל אני אהיה בבית רק בעוד כמה ימים אז אם זה לא דחוף אני יכולה לשלוח לך את המילים בשבוע הבא. רוצה?

אינצה

New member
אופס, הרגע ראיתי שקיבלת אותם כבר

אז אני מבינה שאת כבר לא צריכה

Sharon_1

New member
לא הצלחתי דרך האתר הזה.

אני מחפשת מילים ולא את השיר עצמו (זה יבוא אח``כ)

Sharon_1

New member
we come one - faithless

ב napstar עדיין אפשר להוריד? לא הצלחתי למצוא שם כלום בשבוע שעבר?!...

*שיר

New member
עשיתי לך חיפוש ומצאתי!

את יכולה להוריד את השיר באתר של המעריצים (כתובת למטה)תכנסי ל- downloads. יש שם גם מילים של שירים, אבל לא של השיר שלך 8-(

Sharon_1

New member
הורדתי אותו, אבל אני לא מוצאת אותו

עכשיו. אןף. מעצבן!!!

אם תכתבי לי באי-מייל

אשמח לשלוח לך את השיר הנה המילים: All the subtle flavors of my life are become bitter seeds and poisoned leaves without you You represent what`s true I drain the color from the sky And turn blue without you These arms lack a purpose Flapping like a humming-bird I`m nervous `cause I`m the left eye you`re the right Would it not be madness to fight We come 1 In you the song which rights my wrongs In you the fullness of living The power to begin again From right now, in you We come 1 I`m unafraid never never scared Worries washed pressed air I am the left eye you`re the right Would it not be madness to fight We come 1

Sharon_1

New member
וואו, תודה!!!!

הורדתי את השיר מהאתר ששיר נתנה לי ויש בו רק מוזיקה, בלי מילים. את יכולה לשלוח לי את השיר עצמו? תודה רבה שרון

הדסים

New member
מילים של ``החומרים שמהם עשויה האהבה

על סירה במפרץ מעל חול נוצץ מגיעים לנשיקה מבטיחים עד אין קץ שחף דואה גל קוצף קונכיה דג קופץ מחשבה נקיה שאלה צעירה שלא מחפשת תשובה קצת עונש קצת חופש קצת זכר קצת נקבה החומרים שמהם עשויה אהבה נשואים כבר שנים אנחנו שונים מחפשים הזיה מגזימים בשתיה תלויים זה בזו על אותו הקולב והנה את שוב מביטה בי עכשיו כמו חיה הקשורה בכלובה החומרים שמהם עשויה אהבה יושבים שעות ושותקים מול האש ושורדים מה יש לדבר שלושה ילדים הגדול כבר הולך לצבא קצת עונש קצת חופש קצת זכר קצת נקבה החומרים שמהם עשויה האהבה

Sharon_1

New member
תודה!! תודה!!! תודה!!!

אוף, למה אין פה אייקון של נשיקה?!?.

למעלה