עזרה במנילה

EagleEye

New member
עזרה במנילה

שלום לכם, קיבלתי מנילה, והחלטתי להתייעץ אתכם. הנה המקצועות שקיבלתי (באשכולות הדורשים מיון): (פרופיל 64) 1. מסלול יעודי לקצונה : קצין שלישות,קצין לוגיסטיקה 2. תפקידים בחיל החינוך והנוער : מדריך נוער מרחב, רכז חינוך וידיעת הארץ, מש"ק הוראה, מדריך נוער בסיס 3. הדרכת אוכלוסיה אזרחית : מש"ק קישור לכוחות הזרים 4. ניהול ואבחון כח אדם : מאבחן פסיכוטכני , רכז מתגייסים 5. רפואה : חובש 6. תפקידים מבצעיים ופיקוח : פקח טיסה 7. מקצועות המחשב : תכניתן, מנהל תשתיות מערכות מחשוב 8. תיאום וסיוע בצה"ל ומשה"בש : חייל בגופי תיאום וסיוע מה שנשמע הכי מעניין בשבילי הוא מאבחן פסיכוטכני וחובש. לגבי מאבחן - אמרו לי שזה תפקיד איכותי אבל שוחק. ולגבי חובש, שזה מעניין אותי מאוד מכיוון שאני מתנדב ומתדריך במד"א והייתי רוצה להדריך בצבא, אמרו לי שלא תמיד צריכים מדריכים מאותו מחזור וחבל ללכת ובסוף להתקע במרפאה. מה דעתכם? אילו תפקידים מעניינים? איך כדאי לסמן? בנוסף, מה התפקידים הללו אומרים על שאר הנתונים שלי?

EagleEye

New member
סעמק, שוב טעות בפורום. אני מוכן להשבע

ששלחתי את זה בפורום 164. ממש מצטער.

חיל רפואה

לא חסרים תפקידי הדרכה בחר"פ .. הנפוץ והמוכר הוא בד"כ - ענף חובשים. מעבר לכך יש עוד המון תפקידים מעניינים - בניהם החוליות (פיקודית/ארצית), צפ"ה, טראומה, מפקדים, ברה:צ/ברה"ן וכו'.. בנים מגיעים להדרכה בד"כ לאחר מיונים עוד לפני הגיוס (ז"א, מיועדי הדרכה...למרות שלמיטב ידיעתי אחדו את המיונים עכשיו להדרכה ולקפ"צ) אך תמיד ישנה האופציה הישנה והטובה- לצאת להדרכה מתוך הקורס (שבוע 8 או 10 אם אני לא טועה) וגם אם לא.. תמיד ישנה אופציה להגיע להדרכה (זה נכון בעיקר לחוליות) גם מתוך שירות צבאי כחובש. ולגבי השירות כחובש - השיבוץ בד"כ כרוך בהרבה מזל ... כמו כל מקום.. התפקיד זהה, האנשים (בד"כ) עושים את ההבדל (זה נכון לכל תפקיד שתבחר). בהצלחה, דסה.

למעלה