עזרה במסחר

אלעד 1233

New member
עזרה במסחר

שלום לכולם
לפני כשנתיים התחלתי לימודי מסחר בשוק ההון במכללה מסויימתי. למדתי ארבעה קורסים והוצאתי עליהם את מיטב כספי אך עדיין לא ראיתי רווחים. אני די בטוח שאפשר להרויח כסף במשחר בשוק ההון אך לצערי כל אחד פותח מכללה ולוקח סכומי עתק על כל קורס שבעצם אח"כ צריך לקחת קורס המשך ואח"כ עוד קורס המשך ואח"כ קאוצ'ינג ועוד עד שכבר לא נשאר לך כסף לסחור עליו.
אשמח לדעת אם יש למישהו פה המלצה על מישהו שמלמד מסחר ומלווה אותך עד להצלחה בלי לגמור את כספך??
תודה

rafipips

New member
אין קורס שיהפוך אותך לנביא ! אתה צריך ניסיון

גם אם תיקח מאה קורסים , זה לא תחליף לניסיון במסחר .
תקח לעצמך תקופה ארוכה למסחר בחשבון דמו עד שתרכוש את הניסיון .

marketzone

New member
שתי בעיות עיקריות

רוב הקורסים שניתנים בתחום הם ברמה בסיסית פלוס. מספקים לך כלים אבל לא ממש מלמדים אותך איך להשתמש בהם.
ניסיון זה דבר חשוב ובאמת מסחר בדמו זה תורם הרבה אבל זה מנטרל את הבעיה העיקרית של רוב הסוחרים שנכשלים שזה הפסיכולוגיה.

הבעיה המרכזית של כל הסוחרים שהכרתי היא זה שהם לא יודעים לתזמן עסקה, לנהל אותה ולהחזיק אותה עפ"י חוקים מוגדרים.
הרבה פעמים תראה סוחר שמצליח מצויין בדמו אבל נכשל פעם אחרי פעם במסחר אמיתי.

דרך אחרת להתחיל לסחור היא להיצמד לחדר מסחר עם סוחר מנוסה ולהבין תוך כדי עסקאות את הדרך הנכונה לסחור.

מסחר זה מקצוע וצריך להתמקצע בו .. אל תנסה להשיג פתרונות של זהב.. סבלנות היא המפתח.
בהצלחה

shukyp

New member
ממש לא נכון

ממש לא נכון. ניסיון טוב כשיש לך שיטה.

עם ניסיון לא תבנה שיטה

שיטה בונים מתוך הבנת השוק

shukyp

New member
אתה זקוק ללימוד ישטה... לא לעזרה

בגדול - הבעיה היא שאתה למדת (אני מניח) ניתוח טכני או מתודלוגיה טכנית ואין לי חדשות טובות עבורך
אכן שרפת הרבה זמן וכסף

מתדולוגיות טכניות הן כשלון מוחלט - אז אני ממליץ בכל פה - אל תלמדו אותן. זה בזבוז זמן ובזבוז כסף

לא רוצה להכנס לפרסום עצמי - אך אני יכול לומר לך - שאני הייתי שם. ומכיון שהבנתי מדוע ניתוח טכני זו שיטה כושלת ( וזו מחמאה גדולה ...)
פתחתי שיטה שנקרת Value-Profile שאני מלמד.(השקעתי 3 שנים בפתוח השיטה ואני מלמד אותה בארץ בעברית ובחו"ל באנגלית)

המתדולוגיה טובה לכל המוצרים (חוזים עתידיים מכל הסוגים - מטבעות, אינדקס, סחורה) ומניות / ETF בכל שוק

הסיבה פשוטה - השיטה מבוססת על ניתוח פשוט של מבנה המחירים של המוצר הנסחר (לא פנדמנטלי למי שנבהל) ונתוח בקוש / היצע בזמן אמת
אני סוחר ללא אינדיקטורים / אוסצילטורים ושאר "בדיחות" טכניות

מי שמעונין - יותר מאשר אשמח לעזור. למי שתמה מדוע אז הסיבה פשוטה והיא אינה קשורה לכך שאני מרויח מכך אלא שאני רואה כמעט שליחות בלמנוע
מאנשים את הוחיה המפוקפקת של ללימוד ניתוח טכני והכשלון הצפוי לאחר מכן.

אל תשכחו להמליץ לחברים שלכם - אל תלכןו ללמוד ניתוח טכני. עדיף לסחור בהטלת מטבע.

זהו. מקוה שעזרתי במשהו למישהו

מי שרוצה מעבר לכך - אשמח לסייע בפרטי

למעלה