עזרה במסלול בארגנטינה

micgev

New member
עזרה במסלול בארגנטינה

שלום לכולם
, יש לנו חודש בארגנטינה. אשמח לחוות דעת האם המסלול בסדר או צפוף, ואם הוא צפוף אז על מה לדעתכם לוותר... בואנוס - קלפאטה (אוטובוס) קלפאטה - סלטה (אוטובוס) סלטה - קורדובה (אוטובוס) קורדובה - ברילוצ'ה (טיסה) ברילוצ'ה - ולדז (אוטובוס) ולדז - אושואוויה (אוטובוס) אושאוויה - בואנוס (טיסה) מה אתם אומרים? היעד היחידה שאני מתלבטת לגביו זה סלטה, אני לא חושבת שיש לנו מה לעשות שם... אנחנו לא מחפשים טראקים - מדובר בטיול ירח דבש... תודה מיכל

Michal Plath

New member
סלטה לא מדהימה, אבל

יש מסביבה המון מה לראות נופים מאד מעניינים כדאי לשכור רכב ולעשות סיבוב יום יומיים אני הייתי במקומכם סוגרת איזה דיל מקומי לטיסה מברילוצ'ה לאושוויה במקום לבזבז זמן באוטובוסים כי אתם לחוצים בזמן.

micgev

New member
מבחינת תקציבית

אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו עוד טיסה... עוד הערות על המסלול התקבלו מאוד בברכה...
תודה

micgev

New member
יצאתי ../images/Emo163.gif

התכוונת לאיגאוסו, שכתבתי קלפאטה... ושכחתי את קלפאטה במסלול... בקיצור, המסלול הרצוי הוא: בואנוס - איגאווסו איגאוסו - קורדובה קורדובה - ברילוצ'ה (טיסה) ברילוצ'ה - ולדז ולדז - קלפאטה קלאפטה - אושוואיה אושווואיה - בואנוס (טיסה) עכשיו מה דעתכם?

natyh

New member
להוריד את הטיסה קורדוב ברילוצה

לא תרויחו כלום צריך לבדוק ברשת זמני אוטובוסים או לפתוח את ההנד בוק. לי הרבה יותר נוח לעבוד עם ספר. בקיצור מחכה לכם הרבה עבודה עם ספר ומפה , אך אתם בהחלט בכיוון הנכון מסלול נחמד. משהו שכדאי להביא בחשבון המרחק העצום בין ואלדז לברילוצה אני לא מומחה לארגנטינה אך הייתצי דוחה את הפוז לסוף מתחיל בטיסה בואינוס ואלדז ומשם טיסה לקאלאפטה וכעת הייתי ממשיך לפיצרטוי מותר כעל אושואיה עולה לברילוצה ממשיל לבואינוס ממשיך לפוז חוזר לבואינוס וכעת המסלול הרבה פחות צפוף . ארגנטינה זו מדינה ענקית.

micgev

New member
אני בכוונה מתחילה בצפון...

כי אנחנו נוחתים בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר - ולמיטב הבנתי הדרום עדיין קר מאוד בתחילת אוקטובר, בגלל זה אני רוצה להתחיל עם הצפון... היום שיכללתי קצת את המסלול כולל כמה ימים (בערך) בכל מקום: בואנוס - 29.9-3.10 איגוואסו 3.10-6.10 קורדובה - 6.10-9.10 ברילוצ'ה 9.10-13.10 ולדז 13.10-15.10 קלאפטה - 15.10-18.10 אושאוויה 18.10-22.10 בואנוס 22.10-26.10 כמובן שאנימודעת לזה שזה רק תיכנון, ושהכל יכול להשתנות, אני גם לא מתכוונת לדבוק בו ממש לפי התאריכים, אבל לפי התכנון הזה (אלא אם כן הוא שגוי בעליל) - כן אפשר להגיע לכל המקומות האלה... הטיסות יהיו מקורדובה לברילוצ'ה ומאושוואיה לבואנוס... מה דעתכם?

natyh

New member
הפוך

הזמן הטוב לפנינצולה ואלדז הוא זמן הנחיתה שלכם סוף ספטמבר סוף העונה בואלדז אם לא תגיעו לדשם מיד תצטערו. חוץ מזה את צודקת יש דרישות סותרות. ואלדז פוז , ברילוצה והמרחקים עצומים ולכן מתכנן טוב הוא סוג של קוסם. אפשר ליפול טוב כאשר עושים דברים הפוך ואפשר ליפול רע גשמתכננים נכון. ואין תקופה קשה יותר לתיכנון מאשר ספטמבר אוקטובר אני כאצמור ממליץ להתחיל מואלדז ואחריה ברילוצה מה שיצא יצא. בהצלחה .

למעלה