עזרה במסלול הטיול

mic1985

New member
עזרה במסלול הטיול

אני מתכננת לסוע ביוני ל-4 חודשים ואני חוששת ממזג האויר כי הבנתי שזה בדיוק בחורף... אני נורא רוצה גם להיות בארגנטינה האם באמת כל כך קר שם בחודשים האלה? אני רוצה להיות במדינות אקוודור , פרו, צ'ילה וארגנטינה. איך כדאי מהצפון לדרום או הפוך? תודה על העזרה

dvmm

New member
מצטרפת לשאלה בשינויים קלים...

אנחנו זוג צעיר המתכנן טיול בחודשים יולי- אוגוסט לברזיל, בוליביה ופרו מבקשת את עזרתכם בבניית מסלול המשלב אתגר, נופים, שמש- איפה כדאי לבקר, מקומות שכדאי להתרחק מהם? בנוסף, מה בנוגע לטיסות פנים- האם כדאי לסגור מהארץ, או שם? מה טווח המחירים של טיסות אלו? לפי חיפוש באינטרנט סימנתי לעצמי כבר מס' אתרים מומלצים- ברזיל החופים המפורסמים איצטדיון הכדורגל פסל ישו איליה דו מל פרו מאצו פיצו קוסקו בוליביה לה פאז מה עוד מומלץ? מדובר על חודשיים לפחות. תקציב- 20,000

natyh

New member
מחכה לתשובות ממומחי הפורום

ועד שיגיעו אלה אולי כדאי להסתכל במאמרי הפורום והשאלות הנפוצות . העובדה שהשאלות לא נענו עדיין אולי מרמזת שישנו קצה חוט כבר בפורום ?

natyh

New member
השאלה שלכן מצוינת

בואי ניתן לכן כלים לתיכנון : שלב ראשון חשוב להשיג ספר כגון שרוך הנעל : מדריך בו רשומים כל האוטובוסים מחירים זמני נסיעות בכל היבשת . מהר מאד יתברר לכם כי כדאי לכם לנסוע בלילה לעצור במקום בדרך להנות ולהמשיך לאחר מספר ימים ליעד הבא . הרעיון להתחיל בברזיל הוא מצוין , החיבור בין ברזיל לבוליביה ופירו הוא אפשרי אך בעיתי. ברזיל היא מדינת תיירות מפותחת . פירו ובוליביה משתרכות אלפי שנים מאחור . נוחות במעבר ממקום למקום בנקודות נידחות וכל בוליביה היא נידחת לא תמצמצאו שם . בפירו תמצאו נוחות סבירה על קו החוף בלבד . אני ממליץ לכם על על לקנות את הספר הראשון וכן להשאיל ספר כגון לונלי פלנט בעברית להיכנס לחנויות מטיילים לקנות בהזדמנות זו מפה ולקרא . יש הרבה אופציות במעברים בין מקום למקום כולן ארוכות ומיגעות . קיצורי דרך ..... אפשר לקצר מברזיל דרך ארגנטינה צ'ילה אל קו החוף בפירו. ומותרים על בוליביה ,מרויחים נוחות מפסידים זמן . בענין טיסות חוצות מדינות , למיטב ידיעתי יקר מאד .

yaelgro

New member
ארגנטינה בחורף

מבואנוס איירס וצפונה זו דווקא העונה המומלצת. אמנם קר(לא משהו בלתי נסבל), אבל דווקא באיגוואסו ובאיזור סלטה זו כבר לא העונה הגשומה, מה שמאפשר לדוגמא לעשות את מסלול TREN A LAS NUBES בסלטה, מה שאי אפשר לעשות בקיץ. כמו כן, אם אתם רוצים לראות את ברילוצ'ה מושלגת כאילו הייתם באלפים של אירופה, גם אפשרי. אמנם קר, אבל יש לה את הייחוד שלה בחורף. את הקרחון המתנפץ אפשר לראות גם בחורף למיטב ידיעתי. אמנם קר ולכן הסיכוי לראות התנפצויות הוא מאוד נמוך, אבל גם ככה מאוד מרשים ויפה. אני אישית הייתי מסיימת בארגנטינה, כי בספטמבר מזג האויר הוא אחלה.

mic1985

New member
מה עדיף?

בספטמבר המזג האויר סביר? לא קר מידי? אני מתלבטת אם להתחיל באפריל ואז לעשות מהדרום לצפון והתחיל בארגנטינה או להתחיל ביוני מהצפון ובספטמבר להגיע לדרום. איך המזג האויר באפריל? תודה,

yaelgro

New member
לדעתי עדיף לסיים בארגנטינה ולהתחיל

מאקוודור ואז פרו, כדי לא ליפול לעונה הגשומה בפרו. בארגנטינה בספטמבר נעים, קצת יותר קר מאשר באפריל, אבל לדעתי האישית אחלה מז"א לטייל בו.

natyh

New member
אנחנו מדברים על :

יוני יולי אוגוסט סמפטבר ?

למעלה