עזרה במעבר חלק ל TX

weberico

New member
עזרה במעבר חלק ל TX

שלום לאחר 3 שנים של שימוש אינטנסיבי של T2 שלי החלטתי לשדרג ל TX. אני מבקש עזרה בהמלצות על התקנה חלקה בשני PC (בבית ובעבודה). ההתקנה בבית תיהיה על מחבש חדש (כן גס שידרוג עקב בעיות שונות) ובעבודה על המחשב הקיים. חשבתי קודם להתקין על המחשב החדש בבית עם אותו USER ופשוט להעביר את הPIM ע"י import של הקבצים לאחר export מהמחשב הישן. לאחר מכן התקנת תוכנות ובדיקה של תאימות. השאלה שלי, איך להתקין לאחר מכן על המחשב הקיים בעבודהבצורה ה"חלקה" ביותר. כמובן שעשיתי את זה אז, אבל מי זוכר? תודה

+++

חלק מהתוכנות של T2 לא יתאימו ל TX ולכן הדרך שתיארת היא, לדעתי, הנכונה ביותר לעבוד: קודם כל לגבות את כל הקבצים שקשורים לפאלם הישן למקום אחר ולשמור אותם. להתקין את palm-desktop ולסנכרן את ה TX כאילו שלא סונכן מעולם פאלם במחשב זה. עדיף גם שם משתמש חדש, אלא אם יש לך תוכנות שרשומות לפי המשתמש הישן. אחרי שהכל עובד, לגבות את נתוני ה PIM (שיהיו, מן הסתם די ריקים) ואז לייבא את אלו של הפאלם הישן.

weberico

New member
תודה, השאלה השניה היא

איך אני אסנכרן עם המחשב בעבודה לאחר ההתקנה הראשונית. האם התקנה של הpalm-desktop החדש במחשב בעבודה ולאחר מכן לסנכרן PALM TO PC יסדר הכל? תודה

למעלה