עזרה במעבר למעונות

עזרה במעבר למעונות

היי חבר'ה מה שלומכם, בעוד כחודש כנראה שאעבור למעונות פדרמן (נו, שנה א' או לא שנה א'...). רציתי את עזרתכם בהכנת רשימת ציוד למעונות.... מה כבר יש שם ומה מומלץ להביא מהבית מנסיונכם? אשמח לכל עזרה.

מה שיש שם

(הזכרון פועל שעות נספות): במטבח ובפינת האוכל ---------------------- * שולחן וכיסאות * מקרר *כיריים *ארונות * פח אשפה להביא: * כמה צלחות, סכו"ם, מחבת ו/או סיר, כוסות, ספלים * מגבות- למטבח ולאמבטיה * מצעים, כרית ושמיכה (כי אין) * חומרי ניקוי, סבון כלים * אוכל מכל סוג, דברים יבשים (סוכר, קפה תה) ובקיצור- לעשות קנייה גדולה בחדר -------- * ארון * שולחן כתיבה *כסא *מדפים *פח אשפה אאל"ט אפשר להביא: * מנורה שולחנית (ללילות ארוכים של לימודים, נו..) * כל מכשירי הכתיבה והציוד הנדרש- קלסרים וכו' * בגדים.. חייבים
אני גם הבאתי מגהץ * ספרים החביבים עלייך- קצת, רק כדי לתת אווירה של בית
* דברים שיעזרו לך לתת אווירה אישית לחדר- מומלץ אחרת זה מדכא ביותר * אפשר להביא משהו שיעביר את הזמן, קומפקט דיסק או טלויזיה (המשך - אולי- יבוא..) בכל אופן, תראה את הדירה בקבלת המפתחות- כשבוע לפני המעבר אם אני זוכרת נכון- ואז תוכל להוסיף עוד כמה דברים לרשימה.

stkachov

New member
מוזר

כשנכנסתי לפורום ראיתי רק את השאלה ללא התגובה שלך... מממ מוזר
בכל אופן התשובה של הכנימה מפורטת ומצויינת אז תקשיב לעיצותיה

stkachov

New member
תביא הכל

אין הרבה במעונות. יש מיטה, ארון, שולחן... וזהו בעצם. יש מטבחון קטן לכל הדיירים בדירה. אבל תביא איתך הכל. לתקופה הראשונה מה שהכי חשוב זה מצעים, בגדים, מוצרי היגיינה, כלי בישול, אוכל וסכו"ם.

Hermione1382

New member
אני לא יודע מה מצב המעונות בחיפה אבל...

מניסיון של שלוש שנים במעונות באוניברסיטה העברית הייתי מציע לבוא כמה ימים לפני וגם לעשות ניקיון ממש ממש מקיף כי לפעמים הדיירים הקודמים משאירים מקום מזעזע :)

gilishvili

New member
מנצל"שת לשאלה...

שלחתי כבר את המקדמה למעונות ואת כל הטפסים שבקשו. מתי אקבל תשובה סופית / איזשהו מידע שיעזור לי לדעת אם התקבלתי סופית או לא? או שזה בכלל לא עובד ככה ויש משהו שפספסתי בדרך..?

stkachov

New member
מממ

נדמה לי שכבר התקבלת
את תשלום המקדמה(יחד עם חוזה המעונות) הם שולחים למי שכבר התקבל למיטב זכרוני. בכל אופן את יכולה לצלצל למשרד המעונות ולשאול על מנת להיות בטוחה, אבל לדעתי את כבר בפנים.

gilishvili

New member
זה גם מה שאני חשבתי

אבל אין לי מושג איפה להיות מתי, אז או שמשהו חסר, או שזה כתוב איפשהו ופשוט לא שמתי לב. אני ארים טלפון לשאול, תודה בכל אופן!

stkachov

New member
האמת יכול להיות !!!

אני שלמתי גם את מקדמת השכ"ל וגם את מקדמת המעונות, ולפני שבוע גבו ממני 680 שקל על משהו... גררר אין איזשהו דף בו אני יכול לראות את מאזן התשלומים שלי לאוניברסיטה או משהו כזה?

יש, במערכת הממוחשבת

אבל אני לא חושבת שהוא כולל תשלומים למעונות אלא רק שכ"ל. תברר על מה גבו את אותם 680 ש"ח, אבל כמו ששילמת את המקדמה לאחר שהתקבלת ללימודים, כך אין סיכוי ששילמת מקדמה למעונות מבלי שהתקבלת. אל דאגה

בכלל, צריך לפתח את היכולת המולדת של הצקה

למזכירויות וכדומה. אין ברירה. מטבע הדברים, תחת ידיהן של המזכירות עוברים מיליארדי סטודנטים בכל יום (
), ולכן הן לפעמים נותנות הסברים לקונים שלא ממש מספקים עבור יצורים חדשים וחסרי ידע כמוכם (גם אני הייתי ככה, נו.. ממש הרגשתי שעשו לי טובה שהסבירו לי איך מסדרים את המערכת). אז אפשר לשאול פה, או לבדוק בחוברות השונות ובשנתון, אבל אם משהו ממש לא ברור תמיד צריך לפנות למזכירות.

flutter girl

New member
מצחיק,

אני דווקא מצאתי שבתוך כל הבלאגן של המכתבים מהאונ', הידיעונים ודפי ההסבר באינטרנט - הדרך הכי פשוטה להגיע לתשובה נכונה והגיונית לפתרון בעיה כלשהי, הייתה להתקשר למזכירות, שיעבירו אותי 3-4 פעמים ממשרד למשרד, להגיע לבסוף למשרד הנכון - ולקבל את התשובה. ככה שלהציק לאונ' זה הרעיון הכי טוב שיש.

Josette

New member
אם שלחו לך טפסים לתשלום מקדמה וחוזה -

התקבלת. השאלה לאילו מעונות. ואת זה הם אמרו שהם יגידו רק בסוף ספטמבר. הכניסה למעונות היא כשבוע לפני תחילת שנת הלימודים. זה מה שהצלחתי להוציא מהם באמצעות יכולת ההצקה המדהימה שלי שרכשתי בצבא...

למעלה