עזרה במעבר לשנגחאי

MrGilad

New member
עזרה במעבר לשנגחאי

לפני כמה שבועות פרסמתי פה בקשת עזרה למעבר של אשתי ושלי לביג'ינג. קיבלתי כמה תשובות ואני מודה לעונים אבל, בחיים כמו בחיים, דברים משתנים והמעבר לביג'ינג לא יצא לפועל. מה שכן, הרצון להגיע לסין לא פחת ואחרי עיכוב של חודש-חודשיים אנחנו מנסים להגשים זאת שוב, הפעם לשנגחאי. כבר יש כרטיסים (אמצע יולי), הכנו את ההורים, סיפרנו לכל החברים אז אני מאוד מקווה שהפעם זה יקרה. בכל אופן, אני אשמח למידע, הפעם על שנגחאי. מתווכי דירות ממולצים, איפה כדאי לשכור דירה וכל טיפ נוסף.

Balushe

New member
מה התקציב שלך לדירה ??

לפי זה תקבל המלצות , בלי שנדע מה התקציב איך אפשר להמליץ ??

MrGilad

New member
תקציב לדירה

מהשיחות שניהלנו, חשבנו על סביבות 1000 דולר

Balushe

New member
דירה

בשנגחאי יש כמה מרכזים , ומרכז העיר עצמו משתרע על כמה רחובות ארוכים ומה שבינהם . אני לא יודע מה אתה מתכנן לעשות שם ואיפה לעבוד . בעקרון באיזור XU JIA HUI יש הון קומפלקסים שב 1000 דולר תוכל למצוא דירה לא רעה בכלל וזה סוג של מרכז , גם עסקים וגם בילויים ובגלל שיש שם הרבה בתי ספר יש שם גם המון זרים . עוד איזור של זרים זה בהונג-ציאו . במרכז העיר (אותם רחובות ) ב 1000 דולר תוכל רק לשכור דירה קטנה אם מדובר בקומפלקס איכותי . או דירה גדולה בבנין יותר ישן . אני שוב אומר בגלל שהעיר ענקית ולא ברור איפה אתה עובד אז קשה להמליץ על איזור ספציפי אבל בעקרון אם יש לך 1000$ לדירה זה בסדר בכל מקום תוכל למצוא משהו הרבה יותר מסביר .

למעלה