עזרה במציאת בגד לארוע

עזרה במציאת בגד לארוע

שלום,

אמא שלי צריכה בגד לארוע ערב שיתקיים בעוד כחודש. היא אישה מבוגרת בת 80, נמוכה ורזה אבל עם מבנה גוף בהתאם לגילה, דהיינו בטן קצת בולטת שלא מאפשרת לה ללבוש כל בגד. היא רוצה בגד עם שרוול קצר ומחשוף צנוע. משהו עדין ואלגנטי, לא בשחור ולא נוצץ. עדיף שני חלקים - חולצה וחצאית, אבל גם שימלה יכולה להתאים. איפה לדעתכם כדאי לה לחפש? רצוי באזור פתח תקוה. אגב, בפתח תקוה יש חנויות טובות של בגדים לציבור הדתי והיא חיפשה שם, אבל השרוולים היו ארוכים מידי לטעמה (עד המרפק לפחות, היא רוצה קצר יותר שלא יהיה לה חם).

תודה!

לי וולף

New member
שרוולים אפשר לקצר

חמותי (הנמוכה) מקצרת חולצות ארוכות שיתאימו לגובה שלה - כלומר, מקצרת את אורכן במפגש עם האגן.... אז אני לא רואה סיבה לא לקצר שרוולים אם זה הדבר היחיד שמפריע בבגד שאוהבים.
אני לא מכירה מספיק טוב את פתח תקווה אבל כן את הקניון הגדול
- הייתי מנסה אצל רונן חן, יש קולקציה חדשה יפה. אולי שווה לנסוע לאזור אחר - ובגלל החום ממליצה על קניון רננים למשל - וללכת לעוד כמה חנויות מעצבים - יש מגוון גדול ובד"כ שירות תיקונים.
אופציה נוספת - האאוטלט בהרצליה- יש שם גם את מיס לגוט וגם במבנה ליד את האאוטלט העצום של קופ איל פו.

לא חשבתי על הרעיון לקצר שרוולים. רעיון מצוין. תודה!

בדרך כלל זו לא הבעיה היחידה אצל אמא שלי. היא נמוכה וגם רזה, מה שנקרא קטנטונת, ולכן "שטה" ברוב הבגדים שהיא מודדת. מצד שני, בגדים במידה 36-34 היא לא יכולה ללבוש כבר, בגלל הבטן. ובכלל קשה למצוא בגדים במידות אלה בסגנון שמתאים לאשה בת 80. מידה 34 מייצרים בדרך כלל לצעירות.

אם תתרחקו מעט (אבל ממש מעט) מפ"ת...

אולי תמצאו משהו מתאים בקניון הגבעה בגבעת שמואל.
יש שם 2-3 חנויות שיש להם גם בגדי ערב וגם בגדים יפים לאירועים.

ואם תמצאו משהו מתאים עם שרוול - גם לדעתי אפשר לקצר בקלות יחסית
(אם יש לכם נסיון בתפירה - שרוול זה אחד הדברים שיותר קל לקצר, ואם לא - אז יש לכם מספיק זמן למצוא תופרת)

למעלה