עזרה במציאת הPalm המתאים

otherLife

New member
עזרה במציאת הPalm המתאים

שלום לכולם למען גילוי נאות - אני הולך לפרסם מודעה זו גם בפורום מחשבי כף היד - אולי שם יכולו גם כן לעזור לי;) ובכן - ישבתי יומיים ולמדתי את עולם הניידות הידינית (שימו לב - משחק מילים מדהים) ואחרי שקראתי וראיתי את מבחר הדברים היפים שיש להציע - אני אבוד עצות ונדרש לבקש הכוונה: מה אני מבקש בסך הכל? 1. מכשיר כף יד (ממש לא איכפת מה) עם חיבור תמידי לאינטרנט (WiFi ושן כחולה) - לפי הבנתי שני אילו יספיקו לי לגלוש באתרי אינטרנט כל הזמן. יש הערות לגבי מהירות? איזה פרוטוקול ספציפי לבקש? משהו נוסף|? 2. שלמכשיר יהיה המון מקום פנוי לאיחסון קבצים/שירים וצפייה בסרטים . (ראיתי ש LD מגיע עם 4GB ווויייי!!!!) 3. יש אפשרות לקבל חיבור למסך טלוויזה ? :) 4. - אופציונאלי - תאימות לרשת מירס (סוללרי) בארץ אז..... יש יצורים כאילו שניתן לרכוש בארץ? המלצות אודה בשמחה....

קצת פרטים

בעיקרון מהירות הגלישה בWIFI ברוב מחשבי כף היד (פוקט ופאלם) היר של תקן B ואילו זו של הBT תלויה גם בספק השירות (המודם הסלולרי). באשר לנפח איחסון ניתן לרכוש כרטיסי זיכרון ולהרחיב את נפח הזיכרון של כל מכשיר שיש לשוק "הניידות הידנית" להציע. כרטיסי SD (הפורמט הקיים ברוב המכשירים) בנפח של 2G ניתן למצוא ב210 ש"ח ואילו כרטיסי CF (מצויים במכשירים רבים בנוסף לSD) ב220 ש"ח או ב600 ש"ח ל4G כך שיש לשקול יתרונות נוספים ע"פ נפח איחסון (הLD איטי להחריד). באשר לחיבור למסך המכשיר היחיד שראיתי מתחבר למסך שאינו מקרן הוא הDELL X50/51V והוא שייך לקטגוריית הפוקט. באשר למכשירים משולבי סלולר אני ממש לא בקיא. מס' פרטים נדרשים על מנת להציע לך מכשירים ספציפיים: בראש ובראשונה תקציב (קח בחשבון שיש להוסיף למחיר המכשיר עוד כ600 ש"ח לנרתיק, מגן מסך, כרטיס זכרון וכו'). שנית יישומים - מה תרצה לעשות עם המכשיר: (ניווט, קריאת מסמכים, עבודה משרדית הכוללת מיילים, נגן סרטים ומוזיקה?) ליישומים שונים יש מכשירים עדיפים יותר ופחות. מקווה שעזרתי ולא סיבכתי אותך יותר.

otherLife

New member
פרטים נוספים

ובכן מטרה ראשונה - אינטרנט. שיהיה זמין ומהיר ככל האפשר. לאחריו - מקום לצורך איכסון PDF וסרטים ומוזיקה. (לאו דווקא איכות מעולה למוזיקה אם כי איכות המסך תהיה נחמדה.)

למעלה