עזרה במציאת מילים

shirazlovemor

New member
עזרה במציאת מילים

אני צריכה את המילים של השיר "תשמרי עליי" ששרה שרית חדד בדואט עם סוטיס וולניס (יוונית+עברית) צריכה את המילים באותיות עבריות או אנגליות (לא תרגום) כדי שאני אוכל לקרוא את זה. תודה מראש.

F a d i

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo92.gif

OXIGONO HALI HALI HALI HALI HALI HALI AAAAAAAA ESI TO OXIGONO MESA STIHIA MOU EISAI TO FENGARI STA XENICHTIA MOU TO'XIGONO MU EISAI SI I ANASA MOU KI PNWI ESI OTI ECHO STI ZWI YA SENA MONO ZW YA SENA NIAZOMAI SE CHRIAZOMAI SE THELW TOSO POSO SE AGAPW POSO SE NIAZOMAI SE CHRIAZOMAI SE THELW TOSO TO XIGONO MU EISAI SI I ANASA MOU TI PNWI ESI OTI ECHO STI ZWI ESI I PIO OMORFI SINIFIA MOU ESI O PALMOS SE KARDIOCHTIPIA MOU TO'XIGONO MU EISAI SI I ANASA MOU KI PNWI ESI OTI ECHO STI ZWI TISMERI ALAY VE DAY .........

shirazlovemor

New member
תודה פאדי!! [= ועוד כמה שירים

אם תוכל זה יהיה מצויין (או לפחות חלק מהם): (אגב, כל השירים הבאים הם גם כן בגרסא שמשלבת עברית ויוונית) ביצוע של סטאלוס ואורן חן: -פני מלאך -דברי אליי -מתוקה הופה, הופה -אם תנסי אותי יותר מדיי -הנשיקה (פום פם..) -זה לא עושה לי כלום (פנו מנו) -צמוד אלייך (רק בסוף יש קצת יוונית) -תני לי פס תודה מראש!

ליאור153

New member
כמה הערות...

פני מלאך[יואב יצחק] דברי אליי[חיים משה] פני מלאך = גליקריה דברי אלי = להקת פיקס לאקס או וסליאס קארס [לא יודע מי שר ראשון..אני חושב הלהקה] מתוקה שלי[יואב יצחק] נוטיס ספאניאקיס אם תנסי אותי יותר מדיי=איתך מרגיש לבד[פיני חדד ונתי לוי ורמי יהודה] סוטיס וולניס הנשיקה[מושיקה עפיה] וסליאס קארס פום בם[אריס סאן] פאנוס גאבלס זה לא עושה לי כלום[סטאלוס ואורן חן] וסליאס קארס צמוד אלייך[סטאלוס ואורן חן] לא יודע וגם מחפש.... תני לי פס[סטאלוס ואורן חן] סוטיס וולניס את התירגומים נשאיר למתרגמים ....

shirazlovemor

New member
תודה [=

ואני לא מחפשת תרגומים.. מחפשת את המילים היווניות כתובות באותיות אנגליות או עבריות כדי שאני אוכל לקרוא אותן כמו שהן.

F a d i

New member
בכייף-כנסי לעוד

מארכיון ומאמארי הפורום דברי אלי-As’ tin na leei http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=581&msgid=89901125 הופה הופה-opa opa http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=581&a=30824&c=6532&sc=1674&ssc=0 אני כמעט בטוח שיש עוד כמה אבל אחפש אותם אחרי השידור תהני בינתיים ממה שיש

למעלה