עזרה במציאת ספר

fairlady

New member
עזרה במציאת ספר

במסגרת לימודי הספרות בבי"ס אני צריכה להגיש עבודה על רומן ואני מחפשת ספרים שקשורים לנושא של תהליך ההתבגרות של נער/נערה הומו/לסביים, סיפור שמתמקד במה שעובר עליהם, התגובות של המשפחה, חברים. (בסגנון הסרטים : האמת על ג´יין, אבודות והוזות, ודומיהם) רציתי לשאול אם אתם יכולים להפנות אותי למקום שבו אוכל למצוא ספרים כאלה או אם יש לכם ספר מסויים שאתם יכולים להמליץ לי עליו. תודה מאיה

מורן א

New member
../images/Emo63.gifישנם כמה

לצערי לא הצלחתי למצוא לך הרבה ספרים ואת המעט שאני מכירה לצערי לא ניתן למצוא בחנויות. אבל אולי ניתן לחפש בחנויות יד שניה חנויות "צומת ספרים" או איתמר - זה שמוצא כמעט כל מה שלא מוצאים. 1. דו מינית 16 ספר העוסק בהתבגרותה של נערה בת 16 המגלה את מיניותה ואת משיכתה לנשים. הספר עוסק בלבטים ובהתנסויות השונות שלה. 2. נערות מוזרות ואוהבות של בין ערביים לא הספקתי להכיר את הספר אך שמו מעיד על סוגו. 3. נער חלום/גרימזלי ג´ים נתן ורוי מתאהבים ועליהם לשמור על סוד אהבתם מפני חבריהם, מפני הכנסייה ומפני בני משפחותיהם.(ראי המלצת השבוע) *ספר זה ניתן לרכישה הן בחנויות והן באינטרנט. 4. אמהות ואהבות אחרות/בריסקו ג´ואנה נערה בגיל ההתבגרות אשר מתמודדת עם קשיי הגיל, מקום מגורים ומניותה כאשר מתאהבת בחברתה של אימה. *ניתן למצוא במיתוס - http://www.mitos.co.il/Book/BookFocus.asp?ID=111690 ואולי חנויות "צומת ספרים" או חנויות יד שנייה. בהצלחה. מורן

למעלה