עזרה במציאת עבודה!

עזרה במציאת עבודה!

אני כיום בת 20 ויש לי כלבה(תכף תבינו למה אני מזכירה אותה)ומחפשת עבודה שתהיה מעניינת ושתמצא חן בעיני...ואני חושבת שזה הפורום המתאים להודעה שלי. אבל מה הבעיה עכשיו..?אין לי ניסיון בעבודות שונות,רק שלמדתי בתקופת בתיכון במגמת צורפות וראיתי שיש עבודה כזאת אבל אני מעדיפה לוותר על עבודה כזאת כי מה שלמדתי היה רק חובבני כזה...אז חשבתי לעצמי איפה אפשר למצוא עבודה כזאת שלא דורשת ניסיון ואם אפשר אז שאני אוכל לקחת את הכלבה שלי איתי כי אני לא רוצה להשאיר אותה לבדה יותר מדי שעות בבית... אז תוכלו לעזור לי למצוא משהו כזה לטעמי? תודה רבה וצהריים טובים לכם!

1 ש מ ש 1

New member
רעיון שאולי תוכלי ליישם

אני רואה שהכלבה שלך היא יצור שחשוב מאד בחייך, אז כאוהבת כלבים זה אך טבעי שתאהבי בעלי חיים. ההצעה שלי אליך היא לפתוח פנסיון לכלבים בביתך, או לעשות בייביסיטרים לכלבים לאנשים שנוסעים לחופשה. בתור בעלת כלבה, שלקחה אותה לכל מקום (אפילו לירח דבש
) כי לא מצאתי מישהו שאני יכולה לסמוך עליו לשים את הכלבה שלי אצלו, אז אני יכולה להגיד לך שבעלי כלבים או בכלל אנשים שמגדלים בעלי חיים מחפשים אנשים אוהבי חיות כדי שיוכלו לשמור על היצורים בעלי ארבעת הרגליים שהם כל כך אוהבים.

פנסיון?זה נשמע לי רעיון טוב אבל...

איזה דברים צריכים להכין בשביל זה?(אני אצטרך לפנות קצת יותר מקום בחדרים שבבית בשביל שיהיה מקום גדול יותר)ואחרי שהכל יהיה מוכן איך אני אפרסם כדי שהרעיון הזה של הפנסיון יעבוד?

missB

New member
פנסיון לכלבים

זה רעיון יפה אבל רק בתנאי שיש לך מה להציע לבעלי הכלבים. אני יכולה להגיד לך מה חשוב לי כשאני מחפשת פנסיון להשאיר בו את הכלבות שלי: סביבת המגורים - דירה באמצע עיר פחות אטרקטיבית מבית פרטי עם גינה שהכלבים יכולים להסתובב בה. כמות לא גדולה מדי של כלבים שמתארחים בו זמנית (שלא יהיה צפוף מדי). הקפדה על דברים כגון - נקיון ובריאות הכלבים המגיעים לפנסיון (כבר קרה לי שהכלבות חזרו חולות כי לא הקפידו מספיק בעניין וכמובן שלפנסיון ההוא לא אחזור יותר). אם אחרי מחשבה נראה לך שזה משהו שיכול לההתאים לך, את יכולה לפרסם מודעה בלוחות של פורומים של בעלי חיים (יש כמה כאלה). בהצלחה.

זה נראה לי מאוד אבל יש בעיות קטנות

ההורים בקושי הסתדרו עם הכלבה שיש לי אז אני לא יודעת מה יהיה עם עוד כלבים ודבר שני גם טופי נראה לי שלא תסתדר עם עוד כלבים(אולי עם כאלה שבערך בגודל שלה כן אבל גדולים יותר אני לא יודעת) אולי יש לכם רעיונות אחרים שאני אוכל לעבוד עם בע"ח ולא תהיה בעיה כמו שכתבתי?

missB

New member
בגדול, כל עבודה מהבית אמורה להתאים

את רק צריכה לבדוק עם עצמך מה הכישורים שלך ומה תרצי לעשות. הדפסות, בייביסיטר, שיעורים פרטיים. רעיונות יש בשפע אבל רק את יודעת מה מתאים לך.

אם בע"ח מעניינים אותך

אז יש די הרבה דברים שאת יכולה לעשות - למשל, לעשות תספורות ותסרוקות לכלבים. זה דורש קצת מיומנות ובעיקר ידיים טובות וגישה לכלבים. כדי להתאמן את יכולה להתחיל אצל החברים שלך או בסכומים מאוד סמליים. עכשיו לקראת הקיץ ולקראת עונת הקרציות הבאה עלינו לעצבננו, זה יכול להיות עיתוי מושלם לפתח את הרעיון הזה. לפעמים גם אפשר ליצור קשר עם כמה חנויות לבעלי חיים ולעבוד אצלהם או בבתי הלקוחות, כך שזו עבודה מהנה למדי לאוהבי כלבים. אפשרויות נוספות גם לקראת הקיץ - להציע את עצמך כבייביסיטר לכלבים וחתולים. הרבה מאוד בעלי כלבים וחתולים שרוצים לצאת לחופשה מחפשים לקראת הקיץ סידור לחיות המחמד שלהם, ואת יכולה לעזור להם תמורת שכר. אני אתן לך דוגמא, לאחותי יש שני תינוקות קטנים בבית וכלבה. והיא לא יכולה להוריד את הכלבה בשעות הצהריים עם שני תינוקות. או מישהו שיש לו כלב ועובד עד מאוחר בלילה, אז את יכולה למצוא אנשים עם כאלו פתרונות. למצוא את האנשים שזקוקים לעזרה בצהריים ולעשות טיולים עם הכלבים שלהם. איזה כיף למי שאוהבת בע"ח. יש גם את הנושא של הדרכות לילדים עם בע"ח, אבל זה משהו שתצרכי לחפש בעיתונים (הם מפרסמים די הרבה). את העקרון אינ מניחה שהבנת. אם את אוהבת בעלי חיים ורוצה לעסוק בזה - יש המון מה לעשות, גם בעבודה בבית, גם בעסק עצמאי ואולי גם לאחר מכן בלימודים בתחום. בהצלחה.

למעלה