עזרה במציאת עו"ד

anidnd

New member
מפיך.. אל היושב במרומים

אנחנו הגענו לוועדת ערר עם מסמכים מטיפת חלב!!!!! שמראים על כך שהילד לא השיג אבני דרך התפתחותיות כבר מגיל חצי שנה (לא מחא כפיים, לא מלמל הברות, לא חיקה בשום אופן ועוד ועוד), ודחו אותנו. כמו כן הגענו עם מסמכים מגיל שנה ותשעה חודשים שאז התחלנו את הבירור בהתפתחות הילד, עם דו"חות שמפרטים את כל הסימפטומים של PDD (חוץ מלנקוב בשם המפורש) וגם זה לא התקבל. הם נישארו תקועים על הקיצבה ממועד האבחון. אז.. להתראות בבית משפט.

פ א ב י

New member
עזרה במציאת עו"ד

לכל באי הפורום שלום אני זקוקה באופן דחוף למצוא עורך דין טוב ושמבין את הנושא על מנת לתבוע את ביטוח הלאומי . כידוע ניתן לערער תוך שלושים יום וחמישה כבר עברו . במידה ויש למישהוא ניסיון בנושא אשמח לשמוע וכן במידה ויש לכם המלצה על עורך דין אנא מיסרו לי דרך הפורום אבל בפרטי כידי לשמור על הנוהלים של הפורום או דרך האי מייל שלי [email protected]. כל יעוץ ועזרה יתקבלו בברכה שיהיה לכולנו לילה-טוב פאבי

גלסטאר

New member
ביטוח לאומי

אתמול היינו בועדת ערר של הביטוח לאומי. הם מודים בפה מלא שאוטיזם זה דבר מולד !!! אבל נכנסו לפילוסופיות שונות שאומרות שלא ניתן לאבחן אוטיזם לפני גיל 10 חודשים ולכן לא ניתן לקבל נכות מלידה. הם הביאו דוגמה שילד עם דיסלקציה נולד כך אבל את התסמינים לכך רואים רק כאשר הוא מתחיל לכתוב. (ממש יופי של הקבלה). בקיצור הם אמרו שתוך שבועיים יגיע מכתב עם החלטת הועדה.

anidnd

New member
הגשת ערעור ראשוני ללא עו"ד

היי פאבי, גם אני נלחצתי בגלל קוצר הזמן, אבל חבר עו"ד הרגיע אותי. כל מה שאת צריכה לעשות, זה להכין מכתב ערעור לביה"ד לעבודה ולכתוב בו שתי שורות בלבד. הכותרות כמובן צריכות להיות: שם הילד באמצעות באי כוחו הוריו הביולוגיים ואפוטרופסיו החוקיים ואת שמכם נגד סניף הבטוח הלאומי במקום מגוריכם. השורות צריכות להיות: 1. מוגש בזאת ערעור על החלטת ועדת ערר של הבטוח הלאומי מיום..... 2. המערער שומר לעצמו את הזכות להציג טיעונים לערעור לאחר עיון בפרוטוקול הועדה. ניגשים לבית הדין עם 3 העתקים ממכתב זה, וכן 3 העתקים מתשובת הבטוח הלאומי. הפקידה מחתימה את שלושת ההעתקים: 1 לכם, 1 לבטוח לאומי ו- 1 לביה"ד לעבודה. לאחר מכן, בית הדין לעבודה שולח לך תאריך עם מועד להופעה בפני שופט או רשם (ואז מנסים להגיע לפשרה). התאריך הזה הוא בדרך כלל 6-7 חודשים קדימה ממועד הגשת הערעור, ואז זה מספיק זמן למצוא עו"ד. כמו כן, במקביל לקביעת התאריך לדיון, דורש ביה"ד מבטוח לאומי להמציא לו ולכם את המסמכים הקשורים בתיק. עד כאן, איפה שאנחנו הגענו. קיבלנו מחברים מספר שמות וטלפונים של עו"ד שמתמחים בתביעות נזיקים, ואנחנו מתכוונים לפנות ולראיין אותם. אם תרצי לקבל את שמותיהם, שלחי לי מסר אישי. בהצלחה. מחזיקה לכם, לנו ולכל מי שבקלחת הזאת אצבעות.

פ א ב י

New member
ANIDND

היי תודה על ההתיחסות , חבל שאנחנו צריכים לבזבז כל כך הרבה אנרגיה על הדברים האלא אך מה לעשות........... בבוא הזמן אשמח בטח כמו כולם להתעדכן . שיהיה לכולנו בהצלחה

למעלה