עזרה במציאת פיק

Blackie

New member
עזרה במציאת פיק

שלום לכם, אנשים יקרים. אני מחפשת בנרות פאנפיק של אדוונצ'ר 02, בשם Dichotomy. הוא מתמקד בקן, הקייזר ודאיסקה - קן והקייזר היו שם ישויות נפרדות, כי קן לא היה מוכן לקבל את הצד האפל שלו ופשוט התנתק ממנו, וכתוצאה מכך שניהם גססו. הקייזר (בגוף של קן) די השתגע, קפץ מאיזה מקום גבוה (מול הפרצוף של דאיסקה. אאוץ'), הגיע ביחד עם קן למין איזור ביניים שהזמן לא זז בו, ובסופו של דבר קן נאלץ לקבל את הקייזר כחלק ממנו כדי להמשיך לחיות. ואז הכל היה טוב. זה היה פיק די קצר, בסך הכל ארבעה פרקים, והיו בו ציטוטים של יהודה עמיחי (מה שגרם לי להתלהב עוד יותר). אך אללי, הסופרת (ainokitsune המוכשרת להחריד) החליטה ככל הנראה להסיר את כל פיקי הדיג'ימון שלה מעל פני האינטרנט (חוץ מ-yami, וגם אותו היא לא עדכנה שנה וחצי). גם האתר הנפלא שלה, wicked boy, הלך לבלי שוב. אין ספק שזה גרם לי להתחיל לשמור פיקים שאני אוהבת. אם למישהו יש במקרה עותק של הפיק הזה (או אחרים שלה, בעיקר restraint), או מכיר אתר שבו הוא עדיין קיים, אני אהיה אסירת תודה. :)

Yuske

New member
did you searched

fanfiction.net? where did you read it? i searched "Dichotomy digimon fanfic" on google and nothing found....so maybe other words will help you find this fanfic^^ PS - Yehuda AmihaiO_O? WTF?

למעלה