עזרה במציאת צימר...

nufar1983

New member
עזרה במציאת צימר...

שלום לכולם... קודם כל, אני משבחת את הפורום שלכם, יש בו הצעות מאוד טובות!!! אני ובן זוגי (שיחייה...) חוגגים שנתיים בסוף אוקטובר. חשבתי להזמין צימר ללילה אחד. זה יוצא ב-28.10, יום שישי. האם המחירים יורדים בתקופה הזו? או שאין ממש עונה לצימרים ותמיד הם עולים אותו הדבר? אם יש לכם המלצה על צימר באזור הגליל המערבי, עם ג'קוזי גדול (אנחנו שני אנשים "בריאים"
), ארוחת בוקר מפנקת ומחיר עד 450-500 ש"ח (אפילו פחות אם זה אפשרי...) ללילה אני אשמח לשמוע! תודה תודה והמשך יום מקסים לכולם! ! !
 

drtrip

New member
בוודאי...

אהבה בגורן, הרוח הגלילית-גורן, פיסת בר-שומרה. בהצלחה!
 
והנה עוד כמה

מושב גורן,מושב שומרה,מושב אבן מנחם ,הישוב גרנות,מושב בצת,מושב לימן,מצפה מנות קיבוץ כברי,מושב חוסן,מושב בן עמי,ועכשיו מה שנותר זה להיכנס לאתר וויקנד,או צופית,ואפילו zimmer.co.il להכנס לאחד מהישובים הנ"ל להיכנס לכל השמות היפים ולהתרשם ולהחליט לבד,אל תסמוך על שום המלצה של אף אחד,יש יותר מידי שמות מומלצים שחוזרים על עצמם,יש המון בעלי עניין שיפנו אותך למקומות שלהם או של חבריהם,כך אני נוהג,אני נכנס מתרשם קודם כל מהתמונות,גם של בחוץ וגם של תוך הבקתה,אלה שהרשימו אותי אני מתקשר ,ואז מתרשם משפת הדיבור ,כושר התאור,נדיבות,וכמובן מחיר (לא בהכרח המחיר הזול)
 

איריסג

New member
אצל עליסה במנות

אני לא בטוחה שהיא תאשר לילה אחד (ברובם המכריע של הצימרים הזמנת המינימום בסופ"ש היא לשני לילות) בכל אופן - יש לה בדיוק את הצימר שאתם צריכים: רומנטי, ג'קוזי מרובע ענק (יותר נכון להגדיר אותו בריכת שחיה בתוך החדר) ואירוח מקסים. ליחידה שמדובר בה קוראים "ארץ הפלאות". יש להם עוד שתי יחידות "סטנדרטיות" בתוך החורשה (שלא ראיתי איך הן נראות) ועוד יחידה גדולה ומקסימה (עם ג'קוזי פינתי באמבטיה) שנקראת "סייסטה" ואליה צמודה גם גינה משגעת. אנחנו שילמנו בנובמבר האחרון 450 ש"ח ללילה. (היינו בארץ הפלאות, וזוג חברים שלנו שהיה איתנו היה בסייסטה. אותו מחיר). ולעניין ארוחת הבוקר - מדובר בחוויה שמיימית!!! זה עולה 100 שקל לזוג ושווה כל גרוש! אם תקחו את ארץ הפלאות - תבקשו לאכול את ארוחת הבוקר במרפסת - אל מול הנוף המשגע של הים התיכון משמאל וגבול הצפון ממול.
 
למעלה