עזרה במציאת קבלן שלד / גמר

sziman1

New member
עזרה במציאת קבלן שלד / גמר

בשעה טובה התכנסתי על תוכנית. ואני מאוד מקווה לקבל אישור. אנחנו עוברים לקיבוץ, לקחנו בית די ישן של 72 מטר אנחנו רוצים להרחיב ל 120 מטר קומה אחת ( cosier and warm ) אני מחפש קבלן שלד וגמר מאיזור נתניה חדרה. למשהו יש המלצות על קבלן. תודה שחר

בינא

Member
המלצה על קבלן שלד וגמר בקיבוץ

הייתרון של מעבר לקיבוץ הוא ביכולת להתיעץ עם האנשים הגרים בו, בלי שום תלות בחיצוניים. לכל קיבוץ יש ו/או היה רכז בניה, אשר יש לו קשרים עם כל סוגי בעלי המקצוע בתחום. בכל קיבוץ יש מבחר בעלי מקצוע מתחום הבניה, אשר עובדים ו/או עבדו באותו קיבוץ וישמחו לחזור ולבצע בו עבודות נוספות במחירים נמוכים יחסית "כי כבר מכירים אותם". המלצה חמה - בררו עם רכז הבניה של הקיבוץ. דברו עם אנשים בקיבוץ שמבצעים או סיימו זה מקרוב לבצע שיפוץ. תוכלו גם לפנו למרכז הבניה בגעש כדי לקבל המלצות על קבלני שיפוצים בהתאמה לצרכיכם.

sziman1

New member
שחר

אז ככה לקחתי מפקח בניה מהאזור שקיבלתי עליו המון המלצות מאנשים שבנו בקיבוץ. מה אני אגיד לך, בשלון המעטה הוא די עגלה ( אני צריך למשוך אותו בכדי שהוא יזוז ) ולהצעתך קבלתי כבר דרך המפקח כמה הצעות, ולדעתי הוא גם הכניס לעצמו כמה שקלים לכיס. בגדול אין לי בעיה אם זה, רק חשוב לי לדעת שזה כמה שקלים ולא אלפי שקלים ומה יותר טוב מלקבל עוד הצעות מחיר שלא תלויות בו.

בינא

Member
מפקח בניה שגם מרוויח מהצעות מחיר?

איך הוא עושה זאת? הרי עוד לא קיבלת אף הצעה! אם המפקח איטי מידי בתגובותיו, לטעמך ו/או אתה בהרגשה שהוא נותן לך הצעות של קבלנים עם תוספת של אחוזים על כל הצעה, יש לכם בעיה של אמון ולדעתי עדיף שתנתקו מגע כבר לפני הבניה, אלא אם כן אתה משלם לו כל-כך מעט שברור לשניכם שהוא חייב לקחת אחוזים מהקבלנים שיעבדו בסופו של דבר, כדי להתפרנס... יכול הליות שאתה מתכוון שלקחת מנהל בצוע (לא מפקח) ואחד כזה באמת מביא קבלני משנה שהוא עובד איתם, נותן לך הצעות שלהם, כולל אחוזים שלו, אבל אתה לא משלם יותר כי אם תבקש מהם או דומיהם הצעות ישירות, מראש הצעותיהם יהיו יקרות יותר מאשר הם היו נותנים למנהל בצוע כה. למעשה יוצא שאתה משלם פעם אחת את אותו מחיר בכל מקרה. גם אם תמצא קבלן שלא מכיר את מנהל הבצוע הזה, הקבלן יאלץ לשלם לו ממה שאתה תשלם לו, כי אחרת הוא לא יקבל אף-פעם אישור על העבודה שלו... מצד שני, מנהל הבצוע מבטיח לך שהעבודה תתבצע, גם מבחינה מקצועית, כמו שצריך ובזה שהוא מביא בעצמו את הקבלנים, יש לך אחריות כפולה - גם של הקבלן וגם של מנהל הבצוע ולכן הסכום הנוסף שאתה משלם אינו יוצא בהפסדו...

ארז שני

New member
קבלן שלד

בימים אלו אני מסיים בית בנס ציונה לחתי קבלן מאום אל פאחם ששמו עבדאללה האיש יסודי מאוד. הבאתי אנשי מקצוע לבדוק וכולם שיבחו הטלפון שלו:0524687461

ענתש

New member
ממליצה בחום רב על איציק מרציאנו

המלצתי פה בעבר. פעם עבדתי אצלו איזו תקופה במזכירות... לבן אדם אין לקוחות לא מרוצים. אמין, יסודי, רציני ועושה עבודה מעולה. הוא עושה גם שלד וגם גמר (וגם בונה בשיטה של אוסטק שמיר). הנה האתר שלו. הוא מנורדיה ואח שלו שעובד איתו הוא מחדרה, אז זה גם בדיוק האזור.

ענתש

New member
ולמקרה שזה לא ברור מהאתר

הוא בונה כמובן גם בשיטה ה"רגילה" ולא רק "בניה מודרנית".

דנה A

New member
אני בשלב סיום שלד

יכולה להמליץ בחום רב על קבלן השלד שלי עובד יסודי בצורה קפדנית פלוס מכפר סבא יצחק חילו 0523609442 בהצלחה, דנה

צביקה52

New member
קבלן בניין מבצע עבודות שלד/וגמר

מעוניין לבצע את עבודות הבניה עבורכם , קבלן רשום, בעל ניסיון רב בבניה של בתים איכותיים ברמת גימור גבוהה

למעלה