עזרה במציאת שירים של ריקודי עם

roieal1

New member
עזרה במציאת שירים של ריקודי עם

שלום לכולם, אני מחפש בנרות ממש שירים של ריקודי עם, בעיקר ישנים אבל גם חדשים כמו: זה הזמר, דרך שיר, זו ארצי, ארץ אחת, הנסיך הלבן, הורה יין...אתם מבינים את הכיוון. מי שיכול לעזור, אני אשמח לתת לו שירים שיש לי כבר... תודה רועי

zevik123

New member
העברת שירים

שלום רועי אני ממליץ לך לחפש את השירים ב kaza אם לא תמצא אני אעביר לך זאביק חתימה טובה

avigal23

New member
אולי ב KAZAA

אבל תזהרו! (בלי שום כוונה להבהיל אבל...)לחברה שלי היה וירוס בגלל התוכנה הזאת!

roieal1

New member
קאזה לא מספק הכל

ניסיתי, ויש לי קצת שירים, אבל את הטובים באמת (כלומר הישנים יותר) לא מוצא בשום מקום, כי לאנשים אין אותם. כך שאם תוכל לעזור לי, זה יהיה אחלה!
צום קל וחתימה טובה רועי

dolphin101

New member
אני לא מצליח להוריד את התוכנה

כשאני מנסה להוריד את התוכנה נפתחת לי תוכנת ה quicktime יש כתובית שאומרת לי שלתוכנת ה quicktime אין מה שנחוץ להורדה.מה עושים במקרה זה? אני מקווה שהבנת מה אני מתכוון.

אם אין אני לי מי לי?

כיוון שחברי לא מפרגנים לי, אאלץ לעשות זאת בעצמי. עם כל הכבוד למקורות הרבים והשונים, יש מקור אחד בו אפשר למצוא 99% מהשירים ערוכים בצורה הטובה ביותר האפשרית, במסגרת המגבלות. המגבלה היחידה עבור רוב המעוניינים הינה שב"רוקדים" משלמים עבור ההקלטות (עבור הדיסקים המוכנים) ומכסף זה נהנים גם מחברי השירים והלחנים (באמצעות אקו"ם) וגם חברות התקליטים (שמשום מה חלק מאיתנו לא מפרגנים להן) המקבלות אחוזים נאים. חבל שדווקא אצלנו (הרוקדים והמרקידים) השתרש הנוהג שלהעתיק זה חכם ונבון ולקנות זה "יורמי". אם בכל זאת תרצה לקנות הקלטות טובות וחוקיות, אתה מוזמן ללחוץ על השורה הזזה בראש הפורום, להכנס לאתר "רוקדים" ולבחור לך את הדיסקים הרצויים. אם תרצה תוכל גם למצוא שם קלטות וידאו ללימוד של רוב הריקודים הקיימים. בהזדמנות זו אזכיר לך ולכל הקוראים שחברי מועדון רוקדים (רק 79 ש"ח לשנה ואתה גם מקבל לביתך 4 גליונות של עיתון רוקדים) מקבלים הנחה של 20% בהזמנה דרך האינטרנט.

roieal1

New member
זה לא מדוייק...

אני לא חושב שזה יורמי לקנות דיסק של שירים, פשוט הדיסקים המוצעים שם לא תמיד כוללים את השירים שאני בדיוק רוצה, ולהרכיב דיסק - 10 שקלים לכל שיר - אני חושב שזה מוגזם. יותר כדאי כבר לבקש עזרה מאנשים שמוכנים לעזור אם יש להם את השירים האלו. אחרי הכל, זה לא שאני משתמש בשירים האלה למטרות פסולות - זה רק להנאתי האישית בביתי (רוב השירים מקסימים, והייתי אוהב אותם גם אם לא היו להם ריקודים). אבל למרות מה שאמרתי כאן,אתה צודק שלאמנים מגיעים תמלוגים בעבור יצירותיהם, ועל זה אין וויכוח... שנה טובה וגמר חתימה טובה! רועי

בהשוואה לכך שמהדיסקים

הרגילים שבחנויות אין לך בכלל אפשרות לעשות הרכב כפי שתרצה הרי 10 שקלים אינם מחיר גבוה, מה עוד שבאפשרותך להצטרף מועדון רוקדים ולקבל 20% הנחה.

למעלה