עזרה במציאת שירים...

Silly LoveSong

New member
עזרה במציאת שירים...

שלום, אני מצטערת מראש שזה לא משחק (ואם ההודעה לא עומדת בקרטריוני הפורום אז אנא מחקו אותה), אך היות ויש כאן אנשים בעלי ידע מוזיקלי נרחב, פניתי לכאן כדי לבקש עזרה.
אני זקוקה לשירים עם מוטיב של מכונית/נסיעה/דרך וכו'. אני זקוקה לשירים כאלה משנות ה-50, ה-60, וה-70 - להקות רוקנ'רול/רוק נחמדות כגון הביטלס, הסקורפיונס, הדורס, הרולינג סטונס... לדוגמא, מס' שירי ביטלס: Drive my car The long and winding road Magical mysety tour בבקשה, עזרו לי! אני אסגוד לכם.....

Ocean Spirit

New member
בבקשה! ../images/Emo73.gif ../images/Emo112.gif ../images/Emo160.gif

AC/DC - Highway to Hell Queen - I'm in Love with my Car Grease Lightning - מתוך "גריז" Cars - Drive Steppenwolf - Born to be Wild Willie Nelson - On the Road Again The Beatles - Ticket to Ride Dire Straits - Heavy Fuel Freddie Mercury - Love me Like there's No Tomorrow Soul Asylum - Runaway Train David Bowie - 5:15 Angels have Gone Simon & Garfunkel - Homeward Bound 'Red Hot Chili Peppers - Road Trippin הבילויים - אוטו זבל משינה - רכבות משינה - רכבת לילה לקהיר חווה אלברשטיין - לונדון

עם כל הכבוד לרכבות למינהן

בלדה לסוכן כפול זה שיר נסיעה מושלם אם דיברנו על משינה

light angel

New member
ומה עם the way,

או way כמו שכתוב ב-letssingit? שיר חמוד בביצוע fastball (או לפחות הגרסה שאני מכירה). לא יודעת מאיזו שנה זה, מישהו שלח לי פעם ואהבתי מאוד. ה-שיר למוטיב הדרך...

Ocean Spirit

New member
אממ...

כי זה מספר על מקרה אמיתי של זוג זקנים שעזבו את ביתם ולא נראו יותר.

Moreiro

New member
קוראים לו "נשקי אותי" ../images/Emo13.gif../images/Emo121.gif

שיר כל כך מדהים

למעלה