עזרה במציאת שיר שלא זז לי מראש...

Rצינית

New member
עזרה במציאת שיר שלא זז לי מראש...

"מה שהיה הוא שיהיה...ואין כל חדש תחת השמש"...וזה לא של אוהד מושקוביץ. שיר שקדם לביצוע של אוהד. מי שר?הלחין??ועוד.. והעיקר עיקר למי שיש שיעביר לי אותו דחוף.פליז!! תודה מראש.

מתנדב

New member
אני מכיר את של...

אוהד מושקוביץ ואת זה יש לי אם תכתבי מי ששר את זה אולי לפי זה אני יוכל לעשות חיפוש אצלי....

Rצינית

New member
המממ...כעת עולה לי.כי קולו של

שלמה שמחה שר את הביצוע שאני מחפשת.אם אני לא טועה.

מה שהיה הוא שהיה...

הרגע עלה לי בראש אברומי פלאם לא זוכר באיזה דיסק. ולשלמה שמחה אין כזה שיר כנראה שהקול שלהם דומה.

Rצינית

New member
יתכן מאד.זכור לי לא משהו ישראלי...

רק בקשה את השיר...אני חייבת להשיגו עוד היום.יש לך שמץ מה הלאבום ואולי אנסה להשיג...

מתנדב

New member
אוקיי מבדיקה מעמיקה יותר...

זה זה, אז יש לי אותו, ואפילו לא ידעתי, טוב למצא שירים ישנים מדי פעם...

מתנדב

New member
הוא די יפה....

את יותר אוהבת את הסגנון המזרחי, שמתי לב לזה, זה נכון או שאני טועה?

Rצינית

New member
אתה מתבלבל.ממש לא...

אני אוהבת יותר את הז'נר אמרקאי שבכלל לא מזכיר ת'מזרחי. אני לא יודעת למה.אבל השיר הנ"ל נתפס לי בראש ואני חייבת לאשיגו.תודה לך ולרפוש על העזרה.מקווה שיהיה בחלקי עוד היום.

מתנדב

New member
נראה לי שיש לי את זה

עשיתי עכשיו חיפוש במחשב בשירים שיש לי, ואני רואה שיש לי 2 שירים של מה שהיה הוא מה שיהיה, אחד זה של אוהד מושקוביץ, והשני לא כתוב לי של מי זה, אבל אם קיימים 2 אחד של אוהד והשני של אברומי פאלם, אז כנראה שזה שלו, זכור לך אולי איך מתחיל המנגינה של השיר?

Rצינית

New member
כן זכור לי,תסתום אוזנים ותקשיב....

מה שהיה הוא שיהיה מה שנעשה הוא שיעשה אין כל חדש תחת השמש... כל זה הולך בנשימה אחת...זה זה??..זיפתי???? ת'חייב לעביר לי בדחיפות ממש גובל בפיקוח נפש... איך?יש לך מחשב?אולי דרך המסנג'ר .כי התיבה שלי קטנה להעברת שירים.אתן לך ת'כתובת במסר אישי.טוב???

Rצינית

New member
יש! הוא כבר מתנגן אצלי....

ותודה תודה למתנדב.יישר כוח!!! עשית לי ת'יום:):)

למעלה