עזרה במציאת שיר
יש לי שיר מהילדות, שיש לו משמעות מאוד גדולה בחיי. זה שיר ששודר, ולא לצחוק בבקשה, כחלק מהסדרה "גרפילד". למי שאהב וזוכר, זה היה בפרק שבו אודי נלקח למכלאה, וגרפילד יוצא למסע הצלה. כאשר הוא מוצא אותו, הוא מבין שלא יוכל להציל אותו ו"שר" לו שיר פרידה (יותר נכון מלטף לו את הראש כשהוא ישן, והשיר מתנגן ברקע). אני זוכרת את כל המילים, ותכף אתן אותן, אבל לא מצליחה להשיג אותו. אם מישהו מכיר אותו, אולי בביצוע אחר ממקום אחר, או שיש למישהו שהוא "פריק" של גרפילד את הפרק, זה מאוד מאוד יעזור לי. באמת מדובר במשהו מאוד חשוב רגשית עבורי. הנה השיר: So long old friend, I wish that I could see you once again I never knew the time would come when I'd be losing you I hope you know I never meant to treat you badley And now I know just what a friend like you is for I never thought that it would end so sadly And you'd be walking through that door So long old friend, I wish that I could see you once again I never knew the time would come when I'd be losing you I alaways thought the fun and games would last for on and on I never knew I'd have to say so long