עזרה במציאת תווים- my prison by the sea

עזרה במציאת תווים- my prison by the sea

שלום לכולם, אני עומדת לערוך רסיטל סיום בשירה, ואני מאוד רוצה לשיר שם את "my prison by the sea". מצאתי אקורדים, אבל אני לא מצליחה למצוא בשום מקום את התווים לבאס, וזה די הכרחי. מישהו יכול אולי לעזור לי? אני אעריך מאוד כל ניסיון... תודה. :)

mammal

New member
תווים

אפשר להוציא את התווים דרך האקורדים, זה לא זה ידרוש יותר מרבע שעה.

כן, זהו. או למי שמנגן. אני שרה,

ואם להודות על האמת אני לא מסוגלת לקרוא תווים בעצמי.

דידושקע

New member
ונניח שאני מוצאת את התווים,

זו לא צריכה להיות בעיה גדולה מדי, איך אני מעבירה לך אותם?

דידושקע

New member
אבל..

אני לא כותבת אותם בשום מקום, לכתוב תווים זה הסיוט של חיי, אני פשוט זוכרת..

זו באמת בעיה...

הממ. את מנגנת בס? בעקרון, אם את מוצאת אותם, את יכולה לצלם את עצמך מנגנת אותם ולהעלות ליוטיוב, ואז עזרת גם לי וגם לדורות הבאים...

זו רק אני

היום בעודי צובעת קירות ושומת מוזיקה, שמעתי גם את "בוקר חדש" זו רק אני או שעוד משהי שמעה שם כלב נובח?

זו הכלבה של רונה, פולקע

והיא אפילו רשומה בקרדיטים של השיר.

יו איזה שם גאוני לכלבה

לי יש סומסום (כמו הרחוב), בעצם לאחותי יש אותו, אבל אם היה חלי דיסק הייתי נוןתנת לו קרדיט.

טל2009

New member
../images/Emo207.gif תזכורת ציפורי לילה../images/Emo235.gif../images/Emo29.gif../images/Emo1.gif

סתם כדי להיות חמודה.. מקווה שזה לא מיותר ושהקישורים בסדר כי זו פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה כאן.. |סמייליביישןכיאנילאמוצאתאחדכזה| http://glz.co.il/Audio_galaz.aspx צפייה בוידאו http://glz.co.il/Video_galaz.asp D:

רעוּת

New member
אני עייפה ורוצה לישון ../images/Emo7.gif

למה ציפורי לילה זה באמצע הלילה

גוזלה

New member
כל כך כל כך לישון הלילה

הלוואי שאצליח להרדם
תבלו לכן עם רונה והפועלים...

דידושקע

New member
זה בדיוק מה שאני אומרת../images/Emo7.gif

וגם מה, אי אפשר להתפייט קצת יותר מוקדם בלילה? 9 ככה? לטובת אנשים שיש להם בוקר לקום אליו?

רעוּת

New member
ואני כבר קיוויתי ל-

"לא רעות! לישון זה לחלשים! תשארי ערה ונשעשע אותך"
.

דידושקע

New member
מצטערת, אני זקוקה ל-7 שעות השינה שלי!

על מי אני עובדת, אני זקוקה ל-10 שעות השינה שלי, אבל נו, מישהו פה קבע שצריך להתחיל ללמוד בשמונה ועשרה לפנות בוקר

למעלה