עזרה במקום לאירוע

עזרה במקום לאירוע

היי בנות, אני שואלת עבור חברה שלי שילדה בשעה טובה ומחפשת מקום לבריתה באיזור ת"א (אפשר גם הרצליה, רמת השרון וכו´)... היא מחפשת מקום נוח לאירוע ביום שישי בצהריים, ל-50 איש, מתוכם 17 ילדים עד גיל 12. הרעיון הוא למקום לא יקר מדי (פחות מ-100 ש"ח לאיש, נגיד), שיהיה בו מקור תעסוקה לילדים (אפילו נכונות של הצוות) ולפחות חלקית סגור וממוזג. כדי שתבינו את הראש, היא נעה בין מקומות כמו אל גאוצ´ו מצד אחד ובית מלון מצד שני, אז באמת הטווח רחב. אם למישהי יש רעיונות, אשמח להעביר לה ! תודה תודה תודה

הילית*

New member
שלושה רעיונות

גיסתי עשתה ברית שאליה הוזמנו עד 100 אורחים באפרופו בפארק הלאומי. חלק מהמסעדה נסגר עבורה. המחיר היה ממש סביר והאוכל היה בסדר גמור. אפשרות שניה- הפינה הירוקה ברמת אביב. מקום מקסים. הייתי בו בארוע של ברית והיה מצוין והאפשרות השלישית- מקום שאני לא זוכרת את שמו ונמצא בתור מכללת מצ´סטר בקרית אונו. אוכל אחלה ומקום מקסים. בארוע שהייתי אחרי האוכל הילדים שיחקו בדשא בחוץ הפעלות: אפשר להביא צייר שיצייר את הילדים בציור רישום בשחור לבן. בארוע שהייתי כולם התחלהבו מכך והילדים עמדו יפה מאוד בתור ושמרו על התור של אחרים בשביל שיציירו אותם. יש גם סוגים אחרים של הפעלות בהצלחה !

shelycat

New member
........

אז זה מה שאני יודעת: ל"אווזי" בראשון לציון יש אולם קטן לארועים פרטיים של עד מאה איש האוכל והשרות שם מצוינים הכתובת: לישנסקי 9 (אזה"ת החדש) 03-9528419 יש עוד סניפים שלהם בכל הארץ אולי גם הם מצוידים באולמות קטנים לארועים פרטים. בשרתון סיטי טאואר יש אולם קטן לארועים פרטיים קטנים (בריתות בר מיצוות) והם עושים ארועי צהריים בשישי (האוכל מצוין). חוץ מזה יש מסעדה סינית טובה בשם קם-סון בהוד השרון לדעתי זה המקום לארוע קטן וטעים. זה מה שיש לי כרגע בראש........

אתי@

New member
גם לשיפודי התקוה בראשל"צ יש אולם

קטן ויפה שמתאים לארועים סגורים.

shelycat

New member
זה אותו מקום התקווה הפכו לקבביס ואז

הם הפכו לאווזי-וכל זה קרה בחצי שנה האחרונה. בכל מקרה הכל חוץ מהשם נשאר אותו דבר. העיסקיות עדיין מצוינות ואפילו הצוות אותו צוות.

shelycat

New member
............

אני לא יודעת עם ככה קוראים לאזור (החצי השני שלי הוא ראשוני במקורו-לא אני) אבל זה נמצא ליד הטויס אר אס באזוה"ת החדש ראשון-חולון ציינתי בהודעה הקודמת את שם הרחוב. בכל מקרה אנחנו מאוד אוהבים את המסעדה וכשלא בא להכין כלום או לנקות אחרי הבישול אנחנו קופצים לאיזה עיסקית נחמדה (חומוס, ציפס, סלטים ופיתות מהטאבון חופשי+שיפודים לימונדה/מיץ תפוזים+משקה חם וקינוח במחירים שבין 30-50 שקל לסועד).

יעלי2

New member
הילה (ראיתי רק עכשיו) יש לי מקום|אב

אם עוד לא הסתדרתם: בבית הקפה של רביבה וסיליה ברמת השרון. יש להם חדר לאירועים והוא מתרים לעד 70 איש לדעתי. האוכל מצויין (תשאלי את אהרוני-הוא אפילו המליץ במדור). זה במקום מקסים ברמת השרון ומניסיון-עשינו באותו חדר אירוע והיה 10.

למעלה