עזרה במקרה שקרה לי ולבתי בת ה-9

einatregv

New member
עזרה במקרה שקרה לי ולבתי בת ה-9

ממש לא יודעת אם זה המקום
אבל אני נואשת ושואלת בכל מיני פורומים
שלום לכולן אני ממש חדשה בקטע של הפורומים ובפורום הזה אני לראשונה
ומקוה שאולי אוכל לקבל עצות או לשמוע מישהי שזה קרה גם לה...
אני בטח ישמע מפגרת ולחוצה אבל זאת פעם ראשונה שזה קרה אז אני מצטערת מראש אם אני נשמעת מבוהלת לשוא
בתחילת השבוע הבת שלי שהיא בת 9 תפסה אותי ואת בעלי בזמן שקיימנו יחסים
היא תפסה אותנו בקטע שהיינו ממש ממש נועזים (למי שתתעניין בפירוט אני אוכל לתאר בפרטיות)..
ויש לי ולבעלי הרגשה שהיא צפתה בנו כמעט לאורך כל האקט...
ביומיים הראשונים היא בקושי דיברה איתי בכלל ועל זה בפרט לא
ומאתמול היא מתחילה לשאול אותי שאלות מוזרות ולא נעימות על מה שהיא ראתה...
עכשי ואני האחרונה שאתבייש מסקס ומיניות...
אבל אני מפחדת שילדה בת 9 - לא אמורה לדבר על זה ובכלל לראות ולחוות דברים מהסוג הזה
האם זאת רק אני או שהילדות שלהן מתקצרת..
אשמח לשמוע מאמהות שעברו משהו דומה (למרו שקשה לי להאמין ..)
ושוב מקוה שאני לא עושה מזבוב פיל
המשך יום טוב

The Blue Fairy

New member
לא נעים

לדעתי, לנסות לדבר איתה, לבדוק מה היא מרגישה ולנסות לתמלל אותה כמה שיותר
לנסות להסביר לה שזה לא דבר שהיא הייתה אמורה לראות כי זה אקט אינטימי בין שני אנשים שאוהבים אחד את השני, אבל גם להסביר לה שזו פעולה טבעית

Fragile rose

New member
השאלה היא

האם הבת שלך יודעת על עובדות החיים או שהיא בטוחה שהחסידה מביאה תינוקות או שהם באים מהכרוב או ציפורים ודבורים.

במידה והיא כן יודעת מאיפה הם באים תסבירי לה שניסית להביא לה אח קטן(?) או שתגידי לה שזה אקט אינטימי שאמור לקרות בין שני אנשים שאוהבים מאוד וכל מה שנאמר מעלי

ובמידה שהיא לא יודעת מאיפה הם באים, הגיע הזמן להסביר לה בדיוק

knightrider

New member
אין שחור או לבן

אם מה שקרה כבר קרה,הרי הגלגל לא יחזור לאחור.....את יכולה לתת הסבר ממצה על ענין המה שנצפה על ידה באופן כללי ולא להכנס לעומק,עדיין מדובר בילדה בגיל 9.

ובאמת שאם את האחרונה להתבייש ממיניות,אז את יכולה להסביר לה,מה שכן לא לעשות,זה לא לעבור על זה לסדר היום,ולהשאיר תילדה עם תהיות או מחשבות שבעקבותיהן תרגיש שעשתה משהו רע.

ולכן חשוב לדבר איתה על אף המבוכה הנלווית לכאורה.

rap girl 15

New member
אממ

אני בת 22,ותפסתי תהורים שלי כשהייתי קצת מבוגרת מהבת שלך,לי אישית זה טראומה לכול החיים.
לא דברנו על זה בחיים,מצד אחד טוב שכך,מצד שני לא כ"כ.

סייעת א

New member
שלום לך חביבתי

אינני יודעת אם ירגיע אותך לדעת שאתם לא הזוג היחיד שזה קרה לו.
במקצועי כסייעת בגן ילדים שמעתי לא אחת מילדים קטנים (ובוודאי צעירים מבתך) סיפורים שונים ומשונים על איך ש"תפסו את ההורים על חם" וכיצד הם הבינו את העניין.
מכיוון שאינני מעוניינת להפוך את הפורום הזה ל"כחול" יתר על המידה אשלח לך מסר אישי ונמשיך שם.
הגבתי כאן בקצרה רק כדי שכולם וכולן יבינו שזה קורה ושכדאי להזהר.

למעלה