עזרה במשיכה מFULLTILT

FrecCo

Active member
עזרה במשיכה מFULLTILT

יש לי כרגע מעל 50 דולר(מהשקעה של 10) אני לא מצליח למשוך.....אני כבר יומיים מנסה אחרי שהלכתי לקשייר ולWITHDRAW הוא נותן לי שם כמה אפשרויות (קליק2פיי, צ'ק או וובמאני) אבל אין לי דרך לבחור אותן! כשאני לוחץ על הלוגו שלהם זה מעביר אותי לאתר של פולטילט להסבר על האופציות. בשום מקום אין לי סלקט או דרך לבחור אופציה אין לי שום אופציה למשוך דרך הכרטיס אשראי (ממנו העברתי כסף) ואפילו פתחתי חשבון בCLICK2PAY אבל גם שם אני לא מוצא שום דרך הגיונית להעביר/למשוך כספים! אנא עזרתכם.......

NuniZ

New member
אתה צריך לבצע הפקדה דרך אחת האפשרויות

כדי שתוכל למשוך דרכה.. נגיד תפקיד דרך קליק2פיי ואז תמשוך בחזרה את כל הכסף...

FrecCo

Active member
המשך-

כי עשיתי שם חשבון, אבל אני לא ממש יכול להפקיד.. בהרשמה הכנסתי פרטי אשראי אבל באופציות הפקדה הוא נותן לי רק BANK WIRE ואין לי מושג איך לעשות את זה.. מה צריך לעשות כדי שהוא יתן לי להעביר אליו כסף באשראי?

NuniZ

New member
האמת שפתחתי חשבון רגיל עם הויזה שלי

ואז הם התקשרו מקליק2פיי לוודא שזה אני וזהו.. אני יכול להפקיד בקליק2פיי דרך הDEPOSIT שלהם.. לא יודע איך הסתבכת.. תנסה להוסיף כרטיס אשראי לחשבון שלך

thecrater

New member
מה בנוגע לצ'ק?

כמה זמן לוקח לו להגיע והאם מישהו נתקל בבעיות בעבר בקבלת צ'ק מהם?

יוהדיקו

New member
את השיטות האלו כבר ניסית?

הינה קראתי פה שאפשר למשוך בויזה שהיא לא אמריקאית עד 2500$ ביממה ועד 5000$ בשבוע! הם מבקשים שחברת האשראי שלך תאשר רת זיכוי הקרדיט בשביל זה (משהו שאתה מול חב' האשראי בודק) תקרא ותראה בקישור, רק תבטיח שאם הצלחת למשוך בכל דרך שהיא תעדכן אותנו פה כי בדיוק כמוך אנשים פה צמאים למידע בעניין וצריך שמשהו "ירים את הכפפה". http://w.fulltiltpoker.com/withdrawal בהצלחה!

למעלה